Traverstone® Block - Önhordó zsalukő, finoman megmunkált felülettel

Egy kerítés megépítése nem kevés idővel jár, emellett jelentős anyagi és emberi erőforrást igényel. Be kell szerezni a megfelelő alapanyagokat, fel kell fogadni egy profi szakember gárdát, és akkor még nem is beszéltünk az idő közben felmerülő, nem várt költségekről. Ráadásul az emberi hibafaktor is mindig ott lebeg a levegőben egy projekt kivitelezése során.

Cégünk hosszú időn át kereste a módját, miként lehetne minél több pénzt, időt és energiát megspórolni a kerítések megépítése során: a megoldás végül egy olyan egyedülálló termékben öltött testet, amely páratlan funkcionalitása mellett a piacon kapható kerítéselemek legmagasabb színvonalát képviselik.

A Traverstone® Block zsalukő egy multinacionális csapat 2 éves kutatásának az eredménye: a cél egy olyan innovatív termék létrehozása volt, amellyel akár 90%-ban csökkenthető a kerítés megépítéséhez szükséges idő, továbbá kiküszöbölhetők az emberi tényezőből származó tévedések és szerelési hibák. Az építőelem emellett átlag feletti minőségi mutatókkal és szerkezeti integritással rendelkezik, így évtizedekig lehet rá számítani. Mindezeket egybevetve a Traverstone® Block zsalukőből megépített kerítésekkel a munkálatok végeztével jelentős összegeket lehet megtakarítani.

A Traverstone® Block zsalukő egy olyan lego típusú, mindkét oldalán megmunkált, önhordó monoblokk termék, amely a csaphornyos (nútféderes) rendszernek köszönhetően biztosítja az elemek közötti pontos csatlakozást és rögzülést. A Traverstone® Block zsalukő segítségével nagymértékben lecsökken a szükséges munkálatok száma: egy 10 méter hosszú kerítés akár 2 nap alatt elkészíthető DIY rendszerben, vagyis „csináld magad” technikával! Így megspórolható az az összeg, amelyet egy munkáscsapatnak kellett volna kifizetni.

Mivel kicsi a súlya, a Traverstone® Block zsalukő könnyen kezelhető, a szállítási költsége pedig meglehetősen alacsony. A terméket 8-12 mm-es átmérőjű vasszerelésre tervezték, a telepítésnél pedig betonvasaláskor sem fordul elő szivárgás.

A kompozit betonból készült Traverstone® Block zsalukő fokozottan ellenáll a mechanikai ütéseknek és a fagyás-olvadás ciklusoknak. Mivel a Traverstone® termékcsaládhoz tartozik, ezért valamennyi kerítés kiegészítővel remekül társítható (oszlop fedkő, oszlop fedkő alátét és kerítés köztes fedkő). Innovatív kialakításának köszönhetően a Traverstone® Block zsalukő igazi ékköve minden ingatlannak, miközben növeli azok piaci értékét.

Képgaléria

Műszaki adatok

Textúra

Antikolt travertin

Zsalukő 20x20 cm

Méretek: 20x20x20 cm
Kiszerelés: 120 Buc./palet
Súly: 11 Kg/Buc.

Zsalukő 30x30 cm

Méretek: 30x30x20 cm
Kiszerelés: 60 Buc./palet
Súly: 18.5 Kg/Buc.

Zsalukő 40x20 cm

Méretek: 40x20x20 cm
Kiszerelés: 60 Buc./palet
Súly: 19 Kg/Buc.

Színek

WhiteSmoke
Silver

Ahhoz, hogy árajánlatot kapjon az Traverstone® Block, töltse ki az alábbi űrlapot, és a STAR STONE képviselője a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot

Traverstone Block - Űrlap

Prémium termékek

Kiváló minőségű és természetes jellegű termékek

2 év garancia

A Traverstone® Block 2 év garanciával rendelkezik.

Alacsony súly

Könnyen kezelhető, alacsony szállítási árak

-90% kivitelezési idő

90%-al csökkenti egy kerítés kivitelezési idejét

Fagyállóság

Garantált ellenállás a fagyási-olvadási ciklusokkal szemben

Innovatív design

EU szinten egyedi termék, a hamisítás és a visszaélések ellen védett

Készre megmunkált termék

Kevesebb kivitelezési munka, nem eredményez veszteséget vagy többletköltséget

Travertin textúra

A természetes kő hű reprodukciója, növeli az ingatlan értékét

Nem minden kőburkolat egyforma!

A kőburkolatok felszíne megegyezhet, azonban összetételük nagyban különbözik

Első rálátásra talán nem veszi észre, hogy nem minden kőburkolat egyformán gyártott, a STAR STONE különleges. Amikor a szín és a struktúra stabilitásáról van szó a STAR STONE minden gyártott eleme esetében meghaladja a versenytársai által gyártott termékét. A STAR STONE termékek vibrációs tömörítéssel készülnek, így az öntött betonnál háromszor nagyobb ellenállással rendelkeznek. A STAR STONE termékek a mészkő jellegű természetes köveknél jóval minőségibb tulajdonságokkal rendelkeznek úgy azok kopását, mint vízfelszívó képességét illetően. A kőlapok színét és textúráját a természetes kövek ihlették, a termékeink rendkívüli pontossággal adják vissza azok finom részleteit, ezáltal biztosítva az egyedi felület elérését.

A STAR STONE termékek előnyei

Termékeinkbe épített technológiák

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

A termékeink utánozhatatlan ellenállását biztosítja, mivel a termelés során a legjobb adalékanyagok kerülnek felhasználásra, így hozva létre az igazán tartós termékeket

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

Kiküszöböli a hőingadozás következtében létrejövő repedéseket, jelentősen növelve a termék élettartamát

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Egy technológiai folyamat során kerül a burkolat felületére egy védőréteget képezve, ami tovább növeli a burkolat ellenállóságát a természeti behatásokkal szemben. Az eredmény: A STAR STONE termékek tisztasága sokkal könnyebben megőrizhettő, mivel a kosz nem ragad a felületre. A foltok, rágógumi vagy egyéb, már száraz anyagok eltávolitása sokkal könnyebbé válik.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

A természetes textúrák kiemelkedő másolási erejének köszönhetően a STAR STONE termékek a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját képviselik, prémium minőségi anyagokat eredményezve, amelyek a piacon levő anyagok közül a legtöbb és legrészletesebb részleteket képesek reprodukálni.