Traverstone® Block - Önhordó zsalukő, finoman megmunkált felülettel

A Traverstone® Block zsalukő egy multinacionális csapat 2 éves kutatásának az eredménye: a cél egy olyan innovatív termék létrehozása volt, amellyel akár 90%-ban csökkenthető a kerítés megépítéséhez szükséges idő, továbbá kiküszöbölhetők az emberi tényezőből származó tévedések és szerelési hibák.

A Traverstone® Block zsalukő egy olyan lego típusú, mindkét oldalán megmunkált, önhordó monoblokk termék, amely a csaphornyos (nútféderes) rendszernek köszönhetően biztosítja az elemek közötti pontos csatlakozást és rögzülést. A Traverstone® Block zsalukő segítségével nagymértékben lecsökken a szükséges munkálatok száma: egy 10 méter hosszú kerítés akár 2 nap alatt elkészíthető DIY rendszerben, vagyis „csináld magad” technikával! Így megspórolható az az összeg, amelyet egy munkáscsapatnak kellett volna kifizetni.

Mivel kicsi a súlya, a Traverstone® Block zsalukő könnyen kezelhető, a szállítási költsége pedig meglehetősen alacsony. A terméket 8-12 mm-es átmérőjű vasszerelésre tervezték, a telepítésnél pedig betonvasaláskor sem fordul elő szivárgás.

A kompozit betonból készült Traverstone® Block zsalukő fokozottan ellenáll a mechanikai ütéseknek és a fagyás-olvadás ciklusoknak. Mivel a Traverstone® termékcsaládhoz tartozik, ezért valamennyi kerítés kiegészítővel remekül társítható (oszlop fedkő, oszlop fedkő alátét és kerítés köztes fedkő). Innovatív kialakításának köszönhetően a Traverstone® Block zsalukő igazi ékköve minden ingatlannak, miközben növeli azok piaci értékét.

Képgaléria

Műszaki adatok

Textúra

Antikolt travertin

Zsalukő 20x20 cm

Méretek: 20x20x20 cm
Kiszerelés: 120 Buc./palet
Súly: 11 Kg/Buc.

Zsalukő 30x30 cm

Méretek: 30x30x20 cm
Kiszerelés: 60 Buc./palet
Súly: 18.5 Kg/Buc.

Zsalukő 40x20 cm

Méretek: 40x20x20 cm
Kiszerelés: 60 Buc./palet
Súly: 19 Kg/Buc.

Színek

WhiteSmoke
Silver

Ahhoz, hogy árajánlatot kapjon az Traverstone® Block, töltse ki az alábbi űrlapot, és a STAR STONE képviselője a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot

Traverstone Block - Űrlap

Prémium termékek

Kiváló minőségű és természetes jellegű termékek

10 év garancia

A Traverstone® Block 10 év garanciával rendelkezik.

Alacsony súly

Könnyen kezelhető, alacsony szállítási árak

-90% kivitelezési idő

90%-al csökkenti egy kerítés kivitelezési idejét

Fagyállóság

Garantált ellenállás a fagyási-olvadási ciklusokkal szemben

Innovatív design

EU szinten egyedi termék, a hamisítás és a visszaélések ellen védett

Készre megmunkált termék

Kevesebb kivitelezési munka, nem eredményez veszteséget vagy többletköltséget

Travertin textúra

A természetes kő hű reprodukciója, növeli az ingatlan értékét

Nem minden kőburkolat egyforma!

A kőburkolatok felszíne megegyezhet, azonban összetételük nagyban különbözik

Első rálátásra talán nem veszi észre, hogy nem minden kőburkolat egyformán gyártott, a STAR STONE különleges. Amikor a szín és a struktúra stabilitásáról van szó a STAR STONE minden gyártott eleme esetében meghaladja a versenytársai által gyártott termékét. A STAR STONE termékek vibrációs tömörítéssel készülnek, így az öntött betonnál háromszor nagyobb ellenállással rendelkeznek. A STAR STONE termékek a mészkő jellegű természetes köveknél jóval minőségibb tulajdonságokkal rendelkeznek úgy azok kopását, mint vízfelszívó képességét illetően. A kőlapok színét és textúráját a természetes kövek ihlették, a termékeink rendkívüli pontossággal adják vissza azok finom részleteit, ezáltal biztosítva az egyedi felület elérését.

A STAR STONE termékek előnyei

Termékeinkbe épített technológiák

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

A termékeink utánozhatatlan ellenállását biztosítja, mivel a termelés során a legjobb adalékanyagok kerülnek felhasználásra, így hozva létre az igazán tartós termékeket

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

Kiküszöböli a hőingadozás következtében létrejövő repedéseket, jelentősen növelve a termék élettartamát

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Egy technológiai folyamat során kerül a burkolat felületére egy védőréteget képezve, ami tovább növeli a burkolat ellenállóságát a természeti behatásokkal szemben. Az eredmény: A STAR STONE termékek tisztasága sokkal könnyebben megőrizhettő, mivel a kosz nem ragad a felületre. A foltok, rágógumi vagy egyéb, már száraz anyagok eltávolitása sokkal könnyebbé válik.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

A természetes textúrák kiemelkedő másolási erejének köszönhetően a STAR STONE termékek a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját képviselik, prémium minőségi anyagokat eredményezve, amelyek a piacon levő anyagok közül a legtöbb és legrészletesebb részleteket képesek reprodukálni.