Falburkolat

A jól megválasztott kül- és beltéri falburkolat kellemes, hangulatos légkört varázsol, miközben megfelelően szigeteli az épületet. A falburkolatok esetében számos elrendezés, szín és forma közül lehet választani, amelyek esztétikus és elegáns benyomást keltenek mindenhol. A STAR STONE kül- és beltéri burkolatok falra időtálló és dekoratív megoldást jelentenek mindenki számára, akik odavannak a természetes kőhatásért otthonukban: kérjen tőlünk ajánlatot!

STAR STONE ragasztható falburkolat: miért érdemes minket választani?

Kifogástalan minőségű falburkolat

Falburkoló termékeink minden egyes darabját saját magunk gyártjuk, ezért biztosak vagyunk azok kiváló minőségében. Az általunk kínált falburkolatok kiállják az idő és a környezet viszontagságainak a próbáját – a vibrációs tömörítés miatt az öntött betonnál háromszor nagyobb ellenállással rendelkeznek. Az általunk forgalmazott burkolatok kopásállósága, vízfelszívó képessége és más jellemzője mind-mind a vetélytársai fölé emelik. Minden egyes gyártott elemünkre legalább 5 év garanciát is vállalunk.

Az igazi kő falburkolat a súlyából adódóan nem a legideálisabb választás. Termékeink könnyű súlyuknak és utánozhatatlan szerkezeti ellenállásuknak köszönhetően azonban magasan az eredeti kő tulajdonságai fölé emelkednek. Könnyen tisztíthatóak, és alig igényelnek karbantartást. Egy strapabíró, esztétikus STAR STONE falburkolat mindenképp növeli a ház értékét.

beltéri ragasztható falburkolat

Természetes kőanyagok élethű másolata

Falburkolataink színét és felületét is a természetes kövek ihlették. Ha Önnek fontosak az élethű követ imitáló textúrák, amelyek valóban a megszólalásig hasonlítanak az eredetire, akkor jó helyen jár! Szabadalmazott STAR STONE Real technológiánkat alkalmazzuk termékeinknél, amely egy kiemelkedő másolási eljárás: eredménye pedig az igazi kőanyagok részletes és aprólékos utánzata.

Egyszerűen falra ragasztható burkolat

A falburkolás sosem volt még ilyen egyszerű, mint a STAR STONE falburkolatokkal! Falra ragasztható falburkolat elemeink felszerelése nem igényel előzetes szaktudást, így akár Ön is telepítheti a felületre. Ha mégis úgy érzi, hogy nem biztos a dolgában, csapatunkkal szívesen szolgálunk tanácsadással. Webáruházunkban emellett elérhető többféle szerelési útmutató is, amelyek a legnépszerűbb és legtartósabb módszereket tartalmazzák.

Villámgyors falburkolat kiszállítás

Amennyiben sikerült kiválasztani kínálatunkból az Önnek leginkább tetsző kőhatású falburkolat típust, mi el is kezdjük összeállítani megrendelését. A kért típust és mennyiséget igyekszünk minél hamarabb kiszállítani a megadott címre – ez átlagosan mindössze pár munkanapot jelent. A visszaigazoló e-mailben bővebb információkat olvashat a szállítás részleteiről. Több, mint 300 viszonteladónknak köszönhetően nincs az országnak olyan szeglete, ahová ne tudnánk szupergyorsan eljuttatni megrendelését.

Segítség a választásban

Azok a termékek, amelyeket a projektjéhez választ, a hosszútávú elköteleződését jelenti – különösen igaz ez, ha az ember falburkolatot vásárol. Ezért is olyan fontos, hogy Ön a legjobb tanácsadásban részesüljön. Az optimális fali burkolat megoldás érdekében hasznos segítségére vagyunk ügyfeleinknek: a kívánt terméket illetően teljeskörű tájékoztatást nyújtunk, valamint útba igazítjuk Önt legközelebbi viszonteladónkhoz.

fali burkolat kiszállítás

STAR STONE: burkolatokban otthon vagyunk

Cégünk immár hosszú évek óta szolgálja ki a hazai piacot prémium minőségű, tartós és dekoratív kül- és beltéri burkolatokkal. A beltéri falburkolat mellett szeretne a teraszhoz a kocsifeljáróhoz vagy a kerti járdához is minőségi kő- vagy téglaburkolatot? Olyan gyönyörű típusok közül válogathat, mint pl. Arvore-, Athos-, Traverstone-, Roma kőburkolat, Art/Old/Star Brick téglaburkolat, japán tipegő vagy akár medenceszegély – nézzen szét webáruházunk virtuális polcain, és szerezze be egy helyről burkolatát!

Felkeltették érdeklődését termékeink?
Akkor bátran lépjen velünk kapcsolatba!