Burkolólap

Egy STAR STONE burkolólap esztétikájának és időtállóságának köszönhetően a külső terek tökéletes kiegészítője. Kül- és beltéri használatra is alkalmas burkolólapjaink a legmagasabb minőséget képviselik, miközben remekül illeszkednek a kortárs építészethez. Válogasson kedvére kínálatunkból, és találja meg az Ön számára legideálisabb burkolólapot: kérjen tőlünk ajánlatot!

STAR STONE burkolólap egyenesen a gyártótól:
miért érdemes minket választania?

Prémium minőségű burkolólapok

Mi nem viszonteladók vagyunk – termékeinket saját magunk állítjuk elő korszerű wet-cast gyártósorunkon. A vibrációs tömörítésnek köszönhetően burkolólapjaink átlag feletti élettartammal és kiváló szerkezeti mutatókkal büszkélkedhetnek. Egy STAR STONE burkolólap még hosszú évek után sem veszíti el integritását, amihez a fentiek mellett még a prémium alapanyagok felhasználása is párosul. Termékeink nemcsak bel-, hanem kültéren is megállják a helyüket – a minőségükben olyannyira megbízunk, hogy mindegyik típusú burkolólapra 5 év garanciát is vállalunk.

kültéri burkolólap

Többféle típus is elérhető kínálatunkban

Folyamatosan bővülő termékportfóliónkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára legideálisabb burkolólapot. Burkolólapjaink falra és padlóra is szerelhetők, a segítségükkel kialakíthat rusztikus vagy akár modern hangulatot is. Részletgazdag textúráik a megtévesztésig hasonlítanak a természetes kőanyagokra, miután Real technológiánk kiemelkedő másolási eredményt garantál. A STAR STONE burkolólapok élettartama azonban többszöröse az igazi kövekének, így sokkal tovább lehet bennük gyönyörködni.

Széles burkolatpalettával rendelkezünk

Ha Önnek nem csupán burkolólapra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Kínálatunkban a legkülönfélébb burkolatok közül szemezgethet, amelyekkel emelkedni fog az ingatlan értéke. Kiemelt termékeink közé tartoznak falburkolataink, téglaburkolataink, dekoratív kőburkolataink, valamint kerítés-, terasz- és erkélykellékeink. Ezenkívül természetesen még számtalan burkolat elérhető a terasz burkolattól kezdve a homlokzatburkolaton át egészen a lábazati vagy kandalló burkolatig. Csak válassza ki az Ön számára szimpatikus terméket, küldje el nekünk kitöltve az ajánlatkérési űrlapunkat, mi pedig hamarosan megkeressünk egy igényeinek megfelelő ajánlattal.

burkolólap kiszállítás

Szélsebes burkolólap kiszállítás országosan

Tudjuk, hogy egy építkezést vagy felújítást nagymértékben hátráltathatja, ha a várt alapanyag nem érkezik meg a tervezett időre. Ezért igyekszünk nem megváratni ügyfeleinket, és szupergyorsan kiszállítani a választott burkolólapokat. A megrendelésekre nem kell majd heteket várnia - amennyiben tőlünk szerzi be burkolólap igényét, megrendelt termékét rövid időn belül már használatba is veheti.

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe burkolólap vásárlás előtt?

Esztétikum és műszaki jellemzők

A burkolólap megjelenése egy igen fontos szempont választáskor. Amint a mondás is tartja: ízlésről nem lehet vitatkozni, így ebben a kérdésben nagymértékű szabadságunk van. Válasszuk ki a számunkra leginkább tetsző darabot, azonban nem szabad elhanyagolni a burkolólap műszaki jellemzőit sem. Miután burkolólapot az ember nem szívesen cserél tízévente, ezért mindig érdemes a minőség mellett letenni voksunkat.

A burkolólap használatának mértéke

Ha otthonunk forgalmas helyére választunk burkolólapot, győződjünk meg a termék kopásállóságáról. Minél gyakoribb használatnak van kitéve a burkolólap, annál magasabb mutatókkal kell rendelkeznie.

Falra vagy padlóra szereljük fel a burkolólapot

A padlóra helyezett burkolólapnak értelemszerűen jóval magasabb strapabírással kell rendelkeznie azoknál, amelyeket a falra telepítünk. Ebben az esetben is fontos megvizsgálni a kopásállóságot, hogy olyan burkolólap mellett döntsünk, amely sokáig fog minket szolgálni.

Mekkora mennyiségre lesz szükség

Ami az anyagszükségletet illeti, kollégáink hasznos segítséget nyújtanak. Azonban érdemes tudni, hogy az előre kiszámolt anyagmennyiségen felül számoljunk legalább 10-15% ráhagyással. Ajánlott egy extra dobozzal félretenni a burkolólapokból, mivel mindig előfordulhat egy nemkívánatos csőtörés vagy más baleset.

További kérdései merültek fel termékünket vagy szolgáltatásunkat illetően?
Akkor ne habozzon: bátran lépjen kapcsolatba segítőkész munkatársainkkal!