Széles szegélykő kínálat a Star Stone-tól

DETERWINS

Semleges mosószer alkalmas mindennapi tisztításra bármilyen felületen, mint cserép, márvány, gránit, kő stb.

Finoman tisztít, kellemes, hosszan tartó illatot hagyva maga után. Nincs szükség öblítésre.

Egy pohár DETERTWINS-t hígítson 4-5 liter vízben. Makacs szennyeződés esetén növelje a koncentrációt, amíg a teljes DETERTWINS-t használja.

Nem szükséges öblíteni.

A hígítás szerint

A termék bőrirritációt okozhat. Kerülje a szemmel és a bőrrel való érintkezést. Tartsa távol a gyermekektől. Viseljen megfelelő védőruházatot használat közben. Érintkezés esetén mossa le bő vízzel. Ne egyen vagy igyon használat közben. Használat után alaposan mossa meg a kezét. A hulladékot helyi szabályozásnak megfelelően kezelje.

Kevesebb, mint 5% ionos és nem ionos felületaktív anyagok (EEC szabvány 89/542). Több, mint 90% biológiailag lebomló (Az olasz 136. számú rendelet 2. és 4. cikke alapján, 1983. április 26.)

Védő és vízszigetelö termékek - Űrlap

(nem kötelező)

A STAR STONE termékek előnyei

Termékeinkbe épített technológiák

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

A termékeink utánozhatatlan ellenállását biztosítja, mivel a termelés során a legjobb adalékanyagok kerülnek felhasználásra, így hozva létre az igazán tartós termékeket

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

Kiküszöböli a hőingadozás következtében létrejövő repedéseket, jelentősen növelve a termék élettartamát

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Egy technológiai folyamat során kerül a burkolat felületére egy védőréteget képezve, ami tovább növeli a burkolat ellenállóságát a természeti behatásokkal szemben. Az eredmény: A STAR STONE termékek tisztasága sokkal könnyebben megőrizhettő, mivel a kosz nem ragad a felületre. A foltok, rágógumi vagy egyéb, már száraz anyagok eltávolitása sokkal könnyebbé válik.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

A természetes textúrák kiemelkedő másolási erejének köszönhetően a STAR STONE termékek a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját képviselik, prémium minőségi anyagokat eredményezve, amelyek a piacon levő anyagok közül a legtöbb és legrészletesebb részleteket képesek reprodukálni.