Kerítéskő

A STAR STONE kerítéskő segítségével strapabíró és vonzó megjelenésű kerítés alkotható, amelynek minden szomszéd a csodájára jár majd. A kiváló alap- és adalékanyagoknak köszönhetően termékeink átlag feletti élettartammal rendelkeznek, így hosszú évekig lehet rájuk számítani. tekintse meg kerítés kő típusainkat, és kötelezze el magát a minőség és az időtálló dizájn mellett: rendeljen még ma!

STAR STONE kerítéskő egyenesen a gyártótól: miért jár jól, ha minket választ?

Prémium minőségű kerítéskő felhozatal

Termékeink minőségét illetően nem vagyunk hajlandók kompromisszumot kötni: célunk ugyanis, hogy minden vásárlónk számára csakis a legjobbal szolgáljunk. Kerítés kő kínálatunk modern gyártási technológiák (mint vibrációs tömörítés, többszörös megerősítés, extra védőréteg stb.) és gondos megmunkálás eredménye. Ennek köszönhetően gyártmányainkra évtizedekig lehet számítani – a minőségükben olyannyira megbízunk, hogy minden darabra 5 év garanciát is vállalunk.

dekoratív kerítéskő

Időtálló megjelenés

A természetes textúrájú kerítéskőből készült építmények sosem mennek ki a divatból. Akik szeretik a hagyományos kövek megjelenését, azok számára az élethű STAR STONE falazó kő ideális választás. A kiemelkedő gyártási reprodukciós folyamatoknak köszönhetően termékeink a megtévesztésig hasonlítanak az eredeti kőanyagokhoz. Vásárlóink emellett többféle színárnyalatból választhatnak, hogy mindenki egyénre szabhassa kőkerítését.

Szupergyors falazókő kiszállítás

Ne várjon hosszú heteket kerítéskő anyagára! Ha tőlünk szerzi be falazókő igényét, rövid és pontos szállítási határidőkkel számolhat. Amennyiben feldolgoztuk ajánlatkérését, gyorsan elkezdjük összeállítani megrendelését, majd országos lefedettséggel megszervezzük a fuvart. Termékeink emellett több, mint 300 viszonteladónknál is megvásárolhatók, így Ön biztosan nem marad minőségi burkolat kerítéskő nélkül a szükség órájában.

kerítéskő kiszállítás

Számtalan egyéb burkolattípus beszerezhető kínálatunkból

Cégünk nemcsak kerítésköveket kínál ügyfelei számára, hanem számtalan egyéb prémium burkolatot is. Ha Ön épp felújítás vagy építkezés előtt áll, akkor a legjobb helyen jár! Akár az egész házat felszerelheti kívül-belül STAR STONE termékekkel: műkő burkolat, járda lap, lábazati-, homlokzat vagy kandalló burkolat, téglaburkolat, dekoratív kőburkolat, kerítés/terasz/erkély kellékek és számtalan egyéb burkolat. Kollégáink készséggel tájékoztatják az egyes típusok tulajdonságairól, és segítenek Önnek kiválasztani a tökéletes megoldást otthonába.

Milyen előnyei vannak egy kőkerítésnek? 

Kerítéskő segítségével gyönyörű és rusztikus hatású kerítést alkothatunk, amelyek természetes megjelenést kölcsönöznek otthonunknak. Ahhoz, hogy eldönthessük, megfelelő lesz-e számunkra egy kőkerítés, érdemes tisztában lenni az előnyeivel:

Tartós és stabil: A masszív kerítéskövekből elkészített kerítés gyakorlatilag immunis a természet legpusztítóbb erőivel szemben is. A szél, az ónos eső, a hó vagy a nyári hőség alig vagy egyáltalán nem befolyásolja a kőkerítést. Az apró rovarok, termeszek és hangyák nem károsítják az építmény szerkezeti integritását – még egy esetleges tűz esetén is maximum elszíneződik a kerítéskő.

Esztétikus: a kőkerítés kinézete évek múltán is gyönyörűen fest. A kerítéskő elemek könnyedén egymáshoz illeszthetők, ami után évtizedekig úgy néz majd ki a felépítmény, mint egy műalkotás. Egy kőkerítés sosem megy ki a divatból, és mindig meghozza a várt esztétikai hatást.

Roppant egyszerű karbantartani: miután a kerítés kő nagyon tartós, ezen építőanyagból készült kerítések szinte semmilyen karbantartást nem igényelnek. Évek múltán is megőrzik természetes megjelenésüket annak ellenére, hogy milyen időjárási viszontagságoknak kell ellenállniuk. Csupán alkalmanként vízzel megtisztítjuk őket, és nem kell foglalkoznunk az utófestéssel sem.

minőségi kerítés kő ár

Megválaszolatlan kérdései merültek fel?
Ez esetben lépjen kapcsolatba segítőkész kollégáinkkal!