Kőburkolat

Otthonunk küllemének dekorációja mindig is az építészet egyik középpontjában állt. A jól megválasztott kőburkolat esztétikus fedést és igazi hangulatot biztosít az épületek, homlokzatok, kültéri és beltéri falak, udvarok, bejárók, padlózatok, teraszok vagy kertek számára. A STAR STONE prémium kőburkolat kínálatában Ön is biztosan megtalálja az igényeihez és stílusához leginkább passzoló burkolóelemeket: tekintse meg kínálatunkat!

STAR STONE kőburkolat: milyen típusok közül válogathat?

001-top

Arvore

A STAR STONE Arvore a környezetnek különleges eleganciát, harmóniát és stílust kölcsönöz. A travertin textúrájú moduláris kőburkolatok egyaránt használhatók kül- és beltéren, falra és földre. Választhat parkettkő, hexagon, gyémánt, mozaik, négyzetes vagy „veincut” vízszintes, „crossout” függőleges, valamint számos érdekes modell közül. Az Arvore travertin kőburkolat számos készremunkálási lehetőséget biztosít, pl. antik, gyaluzott jellegű, egyenes vagy csapott élű elemeknek köszönhetően.

001-athos

Athos

A STAR STONE Athos moduláris kőburkolat remekül mutat a kinti és benti épületberendezésekben, kertekben, taraszokon. Moduljai 2 méteresek, amelyek ideális választásnak bizonyulnak a különféle padlózatok, udvarok, kerti sétányok, parkok, gyalogos és szabadidős területek, de még az úszómedence körüli teraszok burkolásához is. Gyalogos forgalom esetén Az Athos kőburkolat homokágyra is fektethető, nagy mértékű autós forgalomnál pedig betonágyra.

TraverStone-StarStone-06

Traverstone

A STAR STONE Traverstone a kiváló minőség és a természetes megjelenés tökéletes egyvelege, amely kitűnik korunk esztétikái közül. A Traverstone bőburkolatot kinti és benti udvarok, kerti sétányok, parkok, teraszok, gyalogos részek és medencék körül érdemes használni. Egyedi méretű burkolatról van szó, amely akár a 3,5 tonnás autók közlekedését is gond nélkül elbírja, emellett hatékonyan ellenáll a fagynak, valamint könnyedén tisztítható.

001-dale-pavaj-roma

Róma

A STAR STONE Róma kő burkolólap fedéssel eleganciás és stílust kölcsönözhetünk padlózatok, kertek, sétányok, gyalogos és szabadidő, illetve úszómedence körüli részek számára. Ezek a kőlapok antik márvány jellegű kinézettel, és 2 részes modullal rendelkeznek, amelyek különböző árnyalatokban is kérhetők. A felhasznált kompozit anyagoknak köszönhetően minőségben a hasonló termékcsaládok burkolatait is meghaladja, így nem károsul idővel, és nem is veszít strapabírásából.

Orion

Orion

A STAR STONE XXL Orion 1 méter hosszú, és 0,5 méter széles, így egyaránt remek választás kültérre és beltérre egyaránt. A letisztult dizájnú elemek csúszásgátlással és fagyállással bírnak, könnyen tisztíthatók, és az autós forgalmat is kiválóan elviseli. Utóbbi esetében betonalapra kell helyezni, gyalogos forgalomnál azonban elég egy félszáraz esztrich felület. Hosszú távú megoldást garantálnak kül- és beltéri udvarok, teraszok vagy a medence körüli övezetek fedésére.

star-brick-ambient

Star Brick

A STAR STONE Star Brick kőburkolatot az európai városok régi tégla jellegű járdalapjai ihlették, amelyeket a megtévesztésig imitál. Segítségével a kisebb tereket tudjuk előtérbe helyezni, a speciális gyártási folyamatnak köszönhetően pedig mindegyik darab antikolt kinézetet kapott. Miután előre meghatározott méretekben gyártjuk a Star Brick kőburkolatokat, ezért könnyen és hatékonyan le lehet őket rakni.

p-dale-pavaj-accesorii-pavajTovábbi információk

Kőburkolat kellékek

Travertin textúrás úszómedence szegély, travertin textúrás vízelvezető fedél & travertin textúrás szegély

pas-japonezTovábbi információk

Japán tipegő

A kerek és félhold alakú kövek a fűbe helyezve, a legideálisabb megoldást jelentik kertjének ösvénye kiépítésére

p-dale-pavaj-tactilTovábbi információk

Tapintható

A tapintható burkolólapok ideális megoldást jelentenek a látássérültek számára. Vibrotömörített termék, amelynek ellenállása akár háromszor nagyobb, mint az öntött betoné

Felkeltette érdeklődését valamelyik STAR STONE kőburkolat? Akkor lépjen kapcsolatba munkatársainkkal: kérjen ajánlatot!

A STAR STONE termékek előnyei

Termékeinkbe épített technológiák

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

A legjobb adalékanyagok termelési folyamatában való felhasználásnak köszönhetően a termékeink utánozhatatlan ellenállását biztosítja, ezáltal kitűnő ellenállású és tartós termékeket hozhatunk létre

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

A termelési folyamat során háromdimenziós erősítést használunk fel a termék teljes tömegében. STAR STONE Protect a feszültség és összehúzódások miatt keletkezett repedések és hasadások megjelenését küszöböli ki, jelentősen növeli a használati és fagyás-kiengedés ellenállást.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

A termékek tisztasága sokkal könnyebben megőrizhető, mivel a kosz nem ragad a felületre. A foltok, rágógumi vagy egyéb, már száraz anyagok eltávolítása sokkal könnyebbé válik, mivel a termékek teljes egészükben áthatolhatatlanok.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

A természetes textúrák kiemelkedő másolási erejének köszönhetően a STAR STONE termékek a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját képviselik, prémium minőségi anyagokat eredményezve, amelyek a piacon levő anyagok közül a legtöbb és legrészletesebb részleteket képesek reprodukálni.

Kőburkolat falra, talajra a STAR STONE termékei között:
miért minket válasszon?

Prémium minőségű kültéri falburkolat választék 

A STAR STONE minőségi falburkolatai hosszú évtizedekig nyújtanak biztos megoldást otthonában. A legmodernebb technológiákkal előállított köburkolat korszerű vibrációs tömörítéssel és kizárólag elsőosztályú alapanyagok felhasználásával garantálja a több évtizedes élettartamot. A kültéri kőburkolat falra rendkívül nagy kopásállósággal, fagyás ellenállással és vízálló képességgel rendelkezik. Így az olyan területeken is remek választás, ahol szélsőséges időjárási viszonyoknak lesz kitéve.

Termékeink kiváló minőségében olyan biztosak vagyunk, hogy erre garanciát is vállalunk! Ugyanis minden általunk gyártott falburkolatra 2 év jótállást adunk

Esztétikus megjelenésű kőburkolatok falra

Kőburkolat kínálatunkat tekintve többféle megoldás is vásárlóink rendelkezésére áll, amely mindegyike garantálja az esztétikus megjelenést. Az összes termékünk nagy gonddal és a legapróbb részletekre is odafigyelve készül, aminek köszönhetően a természetes kőburkolatok megjelenését tökéletesen utánozzák.


Különféle színek és kialakítások érhetők el széles választékunkban, így minden vásárlónk könnyedén megtalálja az ízléséhez leginkább passzoló darabot. Ha pedig segítségre lenne szüksége a választásban, szakértő kollégáink készséggel segítenek Önnek a teljeskörű tájékoztatásban.
Vágott kőburkolat termékeink ráadásul nagyon egyszerűen felragaszthatók a legtöbb felületre. Ehhez hasznos szerelési útmutatókkal készültünk, amelyek weboldalunkon érhetők el. Így egyszerűen és gyorsan tudja telepíteni a kőburkolatokat, akár előzetes szaktudás nélkül is.

Élethű beton burkolatok széles választék

A kőburkolat, antracit kőburkolat, és lábazat kőburkolat kínálatunk csupán töredéke a teljes repertoárnak. Választékunkat folyamatosan bővítjük, ezért már jelenleg is igen széles kínálattal rendelkezünk. A prémium minőségű élethű beton burkolatok színes skálájával készültünk vásárlóink számára. Hiszen a kőburkolatok mellett téglaburkolatok, úszómedence szegélyek és terasz kellékeket is kínálunk. Akár a kerítés felhúzásáról, vagy a terasz, illetve a szoba burkolásáról is legyen szó, ránk minden helyzetben számíthat!

Gyors kiszállítás az ország bármely részére

Ha már megtalálta a kínálatunkban szereplő kőburkolatok közül azt a terméket, ami az Ön elvárásainak tökéletesen megfelel, nincs más teendője, mint hogy elküldi nekünk a weboldalunkon található ajánlatkérési űrlapot. Ezt követően kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot, majd a megrendelés véglegesítését követően elkezdjük leszervezni a fuvart, legyen szó az ország bármelyik településéről. 

Nem kell hosszú heteket várnia, ha nálunk szerzi be a felújításhoz vagy építkezéshez szükséges burkolatelemeket! Vállalatunk ugyanis a legrövidebb időn belül gondoskodik a kiszállításról, így Ön mihamarabb nekiláthat a munkálatokhoz. 

Felkeltette érdeklődik valamelyik STAR STONE kőburkolat?
Akkor lépjen kapcsolatba munkatársainkkal: kérjen ajánlatot!