Kőburkolatok

Minden típusú STAR STONE kőburkolat

001-topTovábbi információk
Kőburkolatok

Arvore

Az Arvore travertin jellegű moduláris kőburkolat belterekben és kültekerben egyaránt használható, épületek, homlokzatok, kültéri és beltéri falak fedésére. Az ideális megoldás a padlózatok, az udvarok, bejárók, kertben vagy parkokban található járdák, teraszok, illetve egyéb gyalogos vagy a medence széli övezetek fedésére.

001-athosTovábbi információk
Kőburkolatok

Athos

Az Athos típusú, vein cut travertin textúrájú moduláris kőburkolat úgy beltéri, mint kültéri használatra, épületek, kertek vagy erkélyek fedésére is alkalmas.

TraverStone-StarStone-06További információk
Kőburkolatok

Traverstone

Ezek a kőburkolatok egyaránt használhatóak beltérben és kültérben, padlózatok, udvarok, kerti járdák, parkok járdáinak, erkélyek, gyalogos terek vagy a medence körüli részek fedésére.

001-dale-pavaj-romaTovábbi információk
Kőburkolatok

Róma

A Róma – márvány jellegű moduláris kövek úgy kültéri, mint beltéri használatra is alkalmasak, épületek, homlokzatok vagy kültéri és beltéri falak fedésére.

OrionTovábbi információk
Kőburkolatok

Orion

Kedvező 1 méter hosszúságuknak és 0,5 méter szélességüknek köszönhetően, az Orion típusú járdakövek úgy kültéri, mint beltéri udvarok, teraszok vagy medence körüli övezetek fedésére is használhatóak.

star-brick-ambientTovábbi információk
Kőburkolatok

Star Brick

A kőburkolatot az európai városokban régebben használt tégla jellegű járdalapok ihlették, a Star Brick kőburkolatok rendeltetése a kisebb terek előtérbe helyezése.

pas-japonezTovábbi információk
Kőburkolatok

Japán tipegő

A kerek és félhold alakú kövek a fűbe helyezve, a legideálisabb megoldást jelentik kertjének ösvénye kiépítésére

p-dale-pavaj-tactilTovábbi információk
Kőburkolatok

Tapintható

A tapintható burkolólapok ideális megoldást jelentenek a látássérültek számára. Vibrotömörített termék, amelynek ellenállása akár háromszor nagyobb, mint az öntött betoné

p-dale-pavaj-accesorii-pavajTovábbi információk
Kőburkolatok

Kőburkolat kellékek

Travertin textúrás úszómedence szegély, travertin textúrás vízelvezető fedél & travertin textúrás szegély

A STAR STONE termékek előnyei

Termékeinkbe épített technológiák

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

A legjobb adalékanyagok termelési folyamatában való felhasználásnak köszönhetően a termékeink utánozhatatlan ellenállását biztosítja, ezáltal kitűnő ellenállású és tartós termékeket hozhatunk létre

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

A termelési folyamat során háromdimenziós erősítést használunk fel a termék teljes tömegében. STAR STONE Protect a feszültség és összehúzódások miatt keletkezett repedések és hasadások megjelenését küszöböli ki, jelentősen növeli a használati és fagyás-kiengedés ellenállást.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

A termékek tisztasága sokkal könnyebben megőrizhető, mivel a kosz nem ragad a felületre. A foltok, rágógumi vagy egyéb, már száraz anyagok eltávolítása sokkal könnyebbé válik, mivel a termékek teljes egészükben áthatolhatatlanok.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

A természetes textúrák kiemelkedő másolási erejének köszönhetően a STAR STONE termékek a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját képviselik, prémium minőségi anyagokat eredményezve, amelyek a piacon levő anyagok közül a legtöbb és legrészletesebb részleteket képesek reprodukálni.