Kőhatású falburkolat

Egy épület esetén a fal dekorációja mindig is központi kérdéskör volt. A különböző lehetőségek közül, hazánkban a kőhatású falburkolat örvend egyre nagyobb népszerűségnek. Webáruházunk kínálatában számos színben és kivitelben elérhető lehetőségek között választhat. Ismerje meg széles választékunkat és kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

STAR STONE kőburkolat: milyen típusok közül válogathat?

Kőhatású falburkolat széles választéka

Arvore

A STAR STONE Arvore a környezetnek különleges eleganciát, harmóniát és stílust kölcsönöz. A travertin textúrájú moduláris kőburkolatok egyaránt használhatók kül- és beltéren, falra és földre. Választhat parkettkő, hexagon, gyémánt, mozaik, négyzetes vagy „veincut” vízszintes, „crossout” függőleges, valamint számos érdekes modell közül. Az Arvore travertin kőburkolat számos készremunkálási lehetőséget biztosít, pl. antik, gyaluzott jellegű, egyenes vagy csapott élű elemeknek köszönhetően.

001-athos

Athos

A STAR STONE Athos moduláris kőburkolat remekül mutat a kinti és benti épületberendezésekben, kertekben, taraszokon. Moduljai 2 méteresek, amelyek ideális választásnak bizonyulnak a különféle padlózatok, udvarok, kerti sétányok, parkok, gyalogos és szabadidős területek, de még az úszómedence körüli teraszok burkolásához is. Gyalogos forgalom esetén Az Athos kőburkolat homokágyra is fektethető, nagy mértékű autós forgalomnál pedig betonágyra.

TraverStone-StarStone-06

Traverstone

A STAR STONE Traverstone a kiváló minőség és a természetes megjelenés tökéletes egyvelege, amely kitűnik korunk esztétikái közül. A Traverstone bőburkolatot kinti és benti udvarok, kerti sétányok, parkok, teraszok, gyalogos részek és medencék körül érdemes használni. Egyedi méretű burkolatról van szó, amely akár a 3,5 tonnás autók közlekedését is gond nélkül elbírja, emellett hatékonyan ellenáll a fagynak, valamint könnyedén tisztítható.

001-dale-pavaj-roma

Róma

A STAR STONE Róma kő burkolólap fedéssel eleganciás és stílust kölcsönözhetünk padlózatok, kertek, sétányok, gyalogos és szabadidő, illetve úszómedence körüli részek számára. Ezek a kőlapok antik márvány jellegű kinézettel, és 2 részes modullal rendelkeznek, amelyek különböző árnyalatokban is kérhetők. A felhasznált kompozit anyagoknak köszönhetően minőségben a hasonló termékcsaládok burkolatait is meghaladja, így nem károsul idővel, és nem is veszít strapabírásából.

star-brick-ambient

Star Brick

A STAR STONE Star Brick kőburkolatot az európai városok régi tégla jellegű járdalapjai ihlették, amelyeket a megtévesztésig imitál. Segítségével a kisebb tereket tudjuk előtérbe helyezni, a speciális gyártási folyamatnak köszönhetően pedig mindegyik darab antikolt kinézetet kapott. Miután előre meghatározott méretekben gyártjuk a Star Brick kőburkolatokat, ezért könnyen és hatékonyan le lehet őket rakni.

p-dale-pavaj-accesorii-pavajTovábbi információk

Kőburkolat kellékek

Travertin textúrás úszómedence szegély, travertin textúrás vízelvezető fedél & travertin textúrás szegély

pas-japonezTovábbi információk

Japán tipegő

A kerek és félhold alakú kövek a fűbe helyezve, a legideálisabb megoldást jelentik kertjének ösvénye kiépítésére

p-dale-pavaj-tactilTovábbi információk

Tapintható

A tapintható burkolólapok ideális megoldást jelentenek a látássérültek számára. Vibrotömörített termék, amelynek ellenállása akár háromszor nagyobb, mint az öntött betoné

Felkeltette érdeklődését valamelyik STAR STONE kőburkolat? Akkor lépjen kapcsolatba munkatársainkkal: kérjen ajánlatot!

A STAR STONE termékek előnyei

Termékeinkbe épített technológiák

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

A legjobb adalékanyagok termelési folyamatában való felhasználásnak köszönhetően a termékeink utánozhatatlan ellenállását biztosítja, ezáltal kitűnő ellenállású és tartós termékeket hozhatunk létre

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

A termelési folyamat során háromdimenziós erősítést használunk fel a termék teljes tömegében. STAR STONE Protect a feszültség és összehúzódások miatt keletkezett repedések és hasadások megjelenését küszöböli ki, jelentősen növeli a használati és fagyás-kiengedés ellenállást.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

A termékek tisztasága sokkal könnyebben megőrizhető, mivel a kosz nem ragad a felületre. A foltok, rágógumi vagy egyéb, már száraz anyagok eltávolítása sokkal könnyebbé válik, mivel a termékek teljes egészükben áthatolhatatlanok.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

A természetes textúrák kiemelkedő másolási erejének köszönhetően a STAR STONE termékek a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját képviselik, prémium minőségi anyagokat eredményezve, amelyek a piacon levő anyagok közül a legtöbb és legrészletesebb részleteket képesek reprodukálni.

Kőhatású burkolat: hol használható?

A kő hatású burkolat számos helyen használható, például lakásokban, üzletekben, irodákban és egyéb épületekben. 

  • Beltéri falak: A kőhatású falburkolat nagyon dekoratív megjelenést kölcsönöz. Tartós alapanyagának köszönhetően nagyszerűen mutat beltéri falburkolatként. Számos szín és minta közül választhat, így lehetőség van arra, hogy az otthona stílusához illő burkolatot válasszon.
  • Kültéri falak: A kő hatású falburkolat szintén nagyszerű megoldás kültéri falakhoz, például házak homlokzataihoz vagy akár kerítésekhez is. Prémium minőségének köszönhetően garantáltan ellenállnak a változó időjárás viszontagságainak is.
  • Padlóburkolatok: Ez a burkolat típus remekül használható akár padlóburkolatként is, hiszen rendkívül ellenálló, ezért kiváló választás lehet például boltok, irodák, vendéglátóhelyek és egyéb magas forgalmú helyek számára. Mindemellett otthonában is kitűnő választás, hiszen segítségével könnyen hangulatossá teheti a kertet vagy a terasz megjelenését. 

A STAR STONE kőhatású falburkolat előnyei

  • Tartós: A kínálatunkban található kőhatású burkolat rendkívül tartós anyagból készül, amely hosszú élettartamot biztosít és ellenáll az időjárás viszontagságainak is.
  • Esztétikus: Webáruházunkban széles választékban kapható különböző színekben és mintázatokban. Emiatt könnyen illeszthető bármilyen belsőépítészeti stílushoz és nagyon dekoratív megjelenést kölcsönöz otthonának.
  • Könnyű karbantartás: Könnyen tisztán tarthatók. Csak egy nedves ruhával kell áttörölni, és a felület újra ragyogó lesz. Ezen kívül ellenállnak a foltoknak és a karcolásoknak is.
  • Könnyű telepítés: Könnyen és gyorsan lehet telepíteni. Az előregyártott panelek könnyen illeszthetők egymáshoz, így akár szakember segítsége nélkül is feltehetők.

Miért a STAR STONE kőhatású falburkolat kínálatából érdemes választani?

Garanciális hőhatású burkolat felhozatalból válogathat

Ha Önnek is fontos a prémium minőség, akkor a legjobb helyen jár! Ugyanis minden STAR STONE kő hatású burkolat típus átlag feletti élettartammal rendelkezik. Ez pedig a gyártás során használt kiemelkedő minőségű anyagoknak és adalékoknak, valamint a sokéves tapasztalatunknak és a modern gyártási technológiának köszönhető. Ráadásul kínálatunk minden egyes darabja 2 év garanciával elérhető. 

Szemet gyönyörködtető kőhatású falburkolat választék

A természetes kő legvalódibb alternatíváját kínáljuk Önnek a STAR STONE kőhatású falburkolat választékával kül- és beltéren egyaránt. Egyedülálló előállítási technológiánknak köszönhetően a legapróbb részleteket is a megtévesztésig képesek vagyunk reprodukálni. Ennek eredménye pedig nem más, mint az élethű és minimális karbantartási igénnyel rendelkező kőhatású falburkolat. Ugyanez igaz tégla burkolat választékunkra is. 

Gyors kiszállítást biztosítunk

Amennyiben Ön a mi termékeink mellett dönt, garantáltan gondoskodunk a megrendelés leggyorsabb úton történő kiszállításáról. Nem szükséges hosszú heteket várnia a csomag megérkezéséig. Mindössze néhány munkanap alatt már át is veheti. A több mint 300 viszonteladónknak köszönhetően az ország egész területére vállaljuk a gyors kiszállítást. 

Prémium minőségű kőhatású burkolat kínálat

Ha Ön is prémium terméket keres,
Akkor lépjen akkor forduljon hozzánk bizalommal!