Széles szegélykő kínálat a Star Stone-tól

HIDRO TW

Kiváló foltmentesítő, rendkívül jó víz- és olajálló, kifejezetten csiszolatlan márvány, kő és gránit felületekre lett tervezve.

A HIDRO TW nem változtatja meg  a kezelt felületek természetes színét. Vízbázisú termék.

Egy tiszta és száraz felületre vigye fel a terméket hengerrel, ecsettel vagy permetezéssel (alacsony nyomáson), ügyelve arra, hogy egyenletesen fedje be az egész kezelendő felületet. Nagyon nedvszívó felületek esetén vigyen fel egy második réteget, mielőtt az első réteg teljesen megszáradna.

HASZNÁLATRA KÉSZ TERMÉK. NE FAGYASSZA LE. NE TARTSA +5° C-ALATT.

Tisztítsa meg a kezelt felületeket semleges mosószerrel (DETERTWINS)

 8-10 m2/l

Irritáló hatású. A termék bőrirritációt okozhat. Kerülje a szemekkel és a bőrrel való érintkezést. Tartsa távol a gyermekektől. Viseljen megfelelő védőruházatot használat közben. Érintkezés esetén mossa le bő vízzel. Veszélyes lenyelés esetén. Ne egyen vagy igyon használat közben. Használat után alaposan mossa meg a kezét. A hulladékot helyi szabályozásoknak megfelelően kezelje.

Védő és vízszigetelö termékek - Űrlap

(nem kötelező)

A STAR STONE termékek előnyei

Termékeinkbe épített technológiák

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

A termékeink utánozhatatlan ellenállását biztosítja, mivel a termelés során a legjobb adalékanyagok kerülnek felhasználásra, így hozva létre az igazán tartós termékeket

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

Kiküszöböli a hőingadozás következtében létrejövő repedéseket, jelentősen növelve a termék élettartamát

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Egy technológiai folyamat során kerül a burkolat felületére egy védőréteget képezve, ami tovább növeli a burkolat ellenállóságát a természeti behatásokkal szemben. Az eredmény: A STAR STONE termékek tisztasága sokkal könnyebben megőrizhettő, mivel a kosz nem ragad a felületre. A foltok, rágógumi vagy egyéb, már száraz anyagok eltávolitása sokkal könnyebbé válik.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

A természetes textúrák kiemelkedő másolási erejének köszönhetően a STAR STONE termékek a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját képviselik, prémium minőségi anyagokat eredményezve, amelyek a piacon levő anyagok közül a legtöbb és legrészletesebb részleteket képesek reprodukálni.