Műkő burkolat

A műkő burkolat manapság az egyik leginkább kedvelt megoldás a felhasználók körében. A természetes köveket tökéletesen helyettesítik, miközben jóval magasabb színvonalat képviselnek. Egy STAR STONE műkő lábazati burkolat a modern technológiák, a gyönyörű dizájn és a kiváló minőség tökéletes egyvelege:
ismerje meg termékeinket!

Műkő burkolat a STAR STONE termékei között: miért jár jól, ha minket választ?

Időtálló műkő burkolatok

Tisztában vagyunk azzal, hogy ideális esetben az ember burkolatot nem 1-2 évre vásárol – ezért minden termékünk gyártásánál az átlag feletti minőség elérésére törekszünk. Köszönhetően a legjobb alap- és adalékanyagoknak, innovatív gyártósorunknak és megbízható szakembergárdánknak, a STAR STONE műkő burkolatokra évtizedekig lehet számítani. Az alkalmazott háromdimenziós megerősítés hatékonyan meggátolja a hasadások és repedések megjelenését, egyúttal növeli a burkolat használati és fagyás-kiengedési ellenállásást. Az általunk gyártott burkolati elemekhez kivétel nélkül 5 év garancia párosul.

strapabíró műkő burkolat

Műkő burkolat kiszállítás rekordidő alatt

Miután sikerült kiválasztani az Ön számára legjobb műkő burkolatot, mi gondoskodunk annak mihamarabbi kiszállításáról. Csak küldje el nekünk kitöltve weboldalunkon található ajánlatkérő űrlapunkat, mi pedig rövid időn belül megkeressünk egy igényeihez igazodó árajánlattal. A megegyezést követően rögtön akcióba lépünk: rekordidő alatt összeállítjuk műkő burkolat rendelését, majd megszervezzük a fuvart Magyarország bármelyik településére. Ha tőlünk vásárolja be anyagszükségletét, nem kell majd heteket várnia - műkő burkolatainkat rövid időn belül már használhatja is! Termékeink emellett országszerte megrendelhetők több, mint 300 viszonteladónknál egyaránt.

Vonzó megjelenésű műkő burkolat

Termékeink nemcsak kiemelkedő kvalitással, hanem roppant vonzó megjelenéssel várják ügyfeleinket. Clean technológiánkkal a STAR STONE műkő burkolat egy olyan védőréteggel gazdagodik, amely által a termék jóval strapabíróbb lesz. Emellett sokkal könnyebben lehet tisztán tartani, miután nem ragad meg a felületén a kosz vagy egyéb szennyeződések. A kőanyagok textúrájának tökéletes alternatíváját jelentik - a kiemelkedő másolási technológia eredménye egy élethű, karbantartást nem igénylő burkolóelem. Akik kedvelik a természetes kövek trendi megjelenését, azok számára a STAR STONE műkő burkolat tökéletes választás.

dekoratív műkő lábazati burkolat

Változatos termékportfólió minőségi burkolatokból

Termékpalettánkban a műkő burkolat mellett Ön számtalan egyéb dizájnos burkolattípust is beszerezhet prémium minőségben. A kortárs építészet formanyelvébe tökéletesen illeszkedő burkolatmegoldásainkkal nagyban növelheti ingatlanjának értékét, miközben nem kell lemondania a gyönyörű megjelenésről sem. Kő- és téglaburkolatok, úszómedence szegélyek és szegélykövek, fal-, terasz-, homlokzati-, lábazati- és kandalló burkolatok, járdalapok, tipegők és számos egyéb burkolóelem megvásárolható igény szerint. Kínálatunkat ezen felül folyamatosan bővítjük, hogy még nagyobb segítségre lehessünk ügyfeleink számára.

Segítünk a választásban

Tisztában vagyunk azzal, hogy a műkő burkolat egy hosszútávú befektetés. Hogy minden vásárlónk maximálisan elégedett legyen burkolatválasztásával, munkatársaink rendelkezésre állnak és segítenek a legjobb döntést meghozni. A tökéletes burkolat megtalálása érdekében teljeskörű tájékoztatást nyújtunk termékeinkről, majd útbaigazítjuk Önt legközelebbi viszonteladóink egyikéhez.

Támogatjuk otthona, kertje felújítását!

A STAR STONE célja, hogy mindenkit hozzásegítsen álmai otthonának megvalósításához. Ennek keretében az otthonfelújítási program részeként most 50%-kal olcsóbban beszerezheti minőségi burkolatainkat! Ha Ön úgy dönt, hogy él az állami támogatással, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal: az első mozzanatoktól kezdve a procedúra utolsó lépéseiig támogatjuk ügyfeleinket és végig vezetjük őket a teljes folyamaton.

Megválaszolatlan kérdései lennének termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban?
Ez esetben bátran keresse segítőkész kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!