Kerítés fedlap

A STAR STONE kerítés fedlap különleges, vízhatlan, színes kompozit kőből készül, vagyis hosszútávon is kiválóan megőrzi küllemét és minőségét. Az általunk gyártott pillér fedlap nem igényel utólagos karbantartást, miközben tökéletesen ellátja a kerítés lábazatának és támfalainak védelmét. A termék különleges textúrája pedig egyedi, kortárs küllemet biztosít projektjének. A STAR STONE beton kerítés fedlap választéka egyszerre jelent esztétikus és kivételes védelmet az időjárási viszontagságok ellen: tekintse meg termékeinket!

Minőségi lábazat fedlap kínálat a Start Stone-tólTovábbi információk

Róma kerítés oszlop fedelek

A STAR STONE oszlopfedelei elegáns és kivételes jelleget tulajdonítanak kerítésének. A termékek alapjáraton színezettek és megerősítettek, így nem szükséges azok festése.

kerítésoszlop_fedkő_alátétTovábbi információk

Róma kerítésoszlop fedkő alátét

A STAR STONE kerítésoszlop fedkő alátét anyagában színezett, így nem szükséges ennek festése - Smoke (sárgás fehér) színben és hat méretben kapható.

Roma–royal_kerítés_köztes_fedelekTovábbi információk

Róma-Royal kerítés köztes fedelek

A lekerekített forma a projektnek egyedi, elegáns és kivételes jellemet kölcsönöz. Az ideális megoldás az erkélyek, teraszok és kerítésoszlopok közötti szegélyek fedésére.

Roma–clasic_köztes_fedelekTovábbi információk

Róma-Clasic köztes fedelek

A Clasik köztes fedelek úgy az erkélyszegélyek, teraszok mint kerítések esetében is használhatóak. Lefestésükre nincs szükség, hiszen természetesen színezettek és megerősítettek, eleganciát és kivételességet kölcsönözve minden projektjének.

Kerítés oszlop fedlap a STAR STONE kínálatában: miért érdemes minket választani?

Prémium műkő kerítés fedlap

A STAR STONE fedlap kerítésre időtálló választás: termékeink az átlagnál magasabb élettartammal rendelkeznek, a minőségi alap- és adalékanyagok pedig szinte semmilyen karbantartást nem igényelnek. Az európai standardoknak és az ISO minőségellenőrző rendszer előírásainak megfelelő automatizált gyártási folyamatoknak köszönhetően színes kerítés fedlap kínálatunk remekül ellenáll a különféle külső behatásoknak. Zsalukő fedlap variációink amellett, hogy roppant strapabírók, meglepően kis súllyal rendelkeznek. Ezáltal egyszerűen kezelhetők, és nagyon könnyen felragaszthatók a kívánt helyre. A telepítésükhöz nem szükséges előzetes szaktudás – a weboldalunkon található szerelési útmutatók segítségével mindenki számára gyorsan és hatékonyan kivitelezhető a művelet.

Dekoratív megjelenés

Bár a kerítés fedkő elsődlegesen védelmi funkciót kell, hogy ellásson, az esztétikus kinézet legalább annyira fontos. A gyártás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az összes STAR STONE kerítés fedkő a lehető legélethűbb alternatíváját képviseljék a természetes kőanyagoknak. Termékeink európai szinten is egyediek, köszönhetően innovatív dizájnjuknak. Mindegyik kerítés oszlop lemez védett a hamisítások, visszaélések ellen – más szóval, biztosan nem fognak „szembe jönni” az utcában, és már messziről is rögtön felismerhetők.

Beton kerítés fedlapok szupergyors kiszállítással

Amennyiben sikerült kiválasztani az Ön számára ideális zsalukő fedlap típust otthonába, mi gondoskodunk azok gyors kézbesítéséről. Az ajánlatkérést követően fuvart szervezünk, majd termékeinket mihamarabb leszállítjuk Magyarországon belül bármelyik településre. A STAT STONE kerítés fedlapok az ország egész területén elérhetők, mennyiségtől függetlenül. Ha tőlünk szerzi be projektjéhez a szükséges burkoló lemezeket, nem kell heteket várnia azokra – mindössze pár munkanap türelmét fogjuk kérni.

Fedlapok kerítéshez széles kínálata

Nemcsak kerítés fedlap lemez kapható nálunk

Ha munkálataihoz esetleg másra is szüksége lenni minőségi kerítés fedkő mellett, akkor jó helyen jár! Célunk a hazai piac számára minél szélesebb burkolat kínálattal szolgálni, ezért termékeink körét folyamatosan bővítjük. Portfóliónk hatalmas mennyiségben tartalmaz prémium kő- és téglaburkolatokat, szegélyköveket, terasz- vagy falburkolatokat, és még számos más dekoratív és időtálló beton burkolat variációkat. Ha netán elbizonytalanodna az ideális típust illetően, szakképzett kollégáink ingyenes tanácsadással szolgálnak.

Miért fontos a kerítés lábazat fedlap?

A kerítés lábazatnak és támfalaknak hatékonyan ellen kell állniuk a szélsőséges időjárási viszonyoknak is. A víz beszivárgása a szerkezetbe ugyanis komoly károkat képes okozni. Hideg időben a beszivárgó víz megfagy, térfogata megnő - ennek a folyamatnak a gyakori ismétlődése pedig egy idő után a burkolatok leválását okozza. Ezért a felülről érkező csapadéktól a kerítés lábazatát, támfalait védeni kell.

A minőségi fedkövek és fedlapok kerítéshez elsősorban ennek a jelenségnek a megelőzésére szolgálnak. Míg egy kerítés fedkő a pillérek és oszlopok, addig a fedlap a lábazat, valamint a falak lefedésére szolgál. Mindkét betonelem vízorr segítségével vezeti el a csapadékot, amivel hatékonyan képes védeni a falakat.

Fedlap kerítésre és egyéb eszközök a Start Stone kínálatában

Kerítés fedlap: mi alapján válasszak? 

A zsalukő fedlap kiválasztása során számos tényezőt figyelembe kell venni, az alábbiakban bemutatunk néhányat:

  1. Minőségi alapanyag: Az alapanyag minősége nagyban befolyásolja az esztétikai megjelenést, a tartósságot, és az időjárással szembeni ellenállóságot. A STAR STONE beton kerítés fedlap választéka garantálja a kimagaslóan jó minőséget és a hosszú élettartamot. 
  2. Stílus és esztétika: A stílusa és esztétikai megjelenése fontos tényező, mivel ez határozza meg a kerítés összképét. Választhat tradicionális vagy modern stílusú kerítés fedlapok közül, amelyek illeszkednek az otthona stílusához és a környezetéhez.
  3. Tartósság: A kerítés oszlop fedlap tartóssága is fontos tényező. A megfelelő minőségű anyagokból készült pillér fedlap hosszú élettartammal rendelkezik, mindemellett könnyű tisztítani. Pont, mint a kínálatunkban található termékek. 

Megválaszolatlan kérdései lennének? Ebben az esetben keresse segítőkész kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!

A STAR STONE termékek előnyei

Termékeinkbe épített technológiák

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

A legjobb adalékanyagok termelési folyamatában való felhasználásnak köszönhetően a termékeink utánozhatatlan ellenállását biztosítja, ezáltal kitűnő ellenállású és tartós termékeket hozhatunk létre

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

A termelési folyamat során háromdimenziós erősítést használunk fel a termék teljes tömegében. STAR STONE Protect a feszültség és összehúzódások miatt keletkezett repedések és hasadások megjelenését küszöböli ki, jelentősen növeli a használati és fagyás-kiengedés ellenállást.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

A termékek tisztasága sokkal könnyebben megőrizhető, mivel a kosz nem ragad a felületre. A foltok, rágógumi vagy egyéb, már száraz anyagok eltávolítása sokkal könnyebbé válik, mivel a termékek teljes egészükben áthatolhatatlanok.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

A természetes textúrák kiemelkedő másolási erejének köszönhetően a STAR STONE termékek a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját képviselik, prémium minőségi anyagokat eredményezve, amelyek a piacon levő anyagok közül a legtöbb és legrészletesebb részleteket képesek reprodukálni.

Kerítés köztes fedelek

A kerítés fedelek, köztes fedelek és falattika fedelek elsősorban az állandó naptól, esőtől, hótól és jégtől védnek. Ugyanakkor, további ellenállóképességet kölcsönöznek a falaknak és kerítéseknek, élettartamukat ezáltal növelve.

A START STONE kerítés, terasz, erkély és fal kellékek különleges kompozit kőböl készült, teljes egészükben színezett és vízszigetelt termékek, mely tulajdonságoknak köszönhetően minőségüket és kinézetüket hosszú ideig megtartják, festésük ezáltal nem lévén szükséges.

A kerítéseket, korlátokat, erkélyeket és falazatokat díszítő elemek különleges, színes és vízhatlan kompozit kőböl vannak gyártva. Ezek küllemüket és minőségüket kiválóan megőrzik az idő elteltével így nem szükséges azok újrafestése, a karbanartási költségek pedig igen alacsonyak.

A STAR STONE oszlopfedelei elegáns és kivételes jelleget tulajdonítanak kerítésének. A termékek alapjáraton színezettek és megerősítettek, így nem szükséges azok festése.

Lekerekített vagy egyenletes formájuknak köszönhetően, a STAR STONE kerítésoszlopok közötti köztes fedelek a munkálatnak egyedi, elegáns és kivételes kivitelezést biztosítanak. Ideális megoldása a kerítések, erkélyek vagy egyéb korlátok szegélyezésére.