Kerítés köztes fedelek

A kerítés fedelek, köztes fedelek és falattika fedelek elsősorban az állandó naptól, esőtől, hótól és jégtől védnek. Ugyanakkor, további ellenállóképességet kölcsönöznek a falaknak és kerítéseknek, élettartamukat ezáltal növelve.

A START STONE kerítés, terasz, erkély és fal kellékek különleges kompozit kőböl készült, teljes egészükben színezett és vízszigetelt termékek, mely tulajdonságoknak köszönhetően minőségüket és kinézetüket hosszú ideig megtartják, festésük ezáltal nem lévén szükséges.

A kerítéseket, korlátokat, erkélyeket és falazatokat díszítő elemek különleges, színes és vízhatlan kompozit kőböl vannak gyártva. Ezek küllemüket és minőségüket kiválóan megőrzik az idő elteltével így nem szükséges azok újrafestése, a karbanartási költségek pedig igen alacsonyak.

A STAR STONE oszlopfedelei elegáns és kivételes jelleget tulajdonítanak kerítésének. A termékek alapjáraton színezettek és megerősítettek, így nem szükséges azok festése.

Lekerekített vagy egyenletes formájuknak köszönhetően, a STAR STONE kerítésoszlopok közötti köztes fedelek a munkálatnak egyedi, elegáns és kivételes kivitelezést biztosítanak. Ideális megoldása a kerítések, erkélyek vagy egyéb korlátok szegélyezésére.

Roma_kerítés_oszlop_fedelekTovábbi információk

Róma kerítés oszlop fedelek

A STAR STONE oszlopfedelei elegáns és kivételes jelleget tulajdonítanak kerítésének. A termékek alapjáraton színezettek és megerősítettek, így nem szükséges azok festése.

kerítésoszlop_fedkő_alátétTovábbi információk

Róma kerítésoszlop fedkő alátét

A STAR STONE kerítésoszlop fedkő alátét anyagában színezett, így nem szükséges ennek festése - Smoke (sárgás fehér) színben és hat méretben kapható.

Roma–royal_kerítés_köztes_fedelekTovábbi információk

Róma-Royal kerítés köztes fedelek

A lekerekített forma a projektnek egyedi, elegáns és kivételes jellemet kölcsönöz. Az ideális megoldás az erkélyek, teraszok és kerítésoszlopok közötti szegélyek fedésére.

Roma–clasic_köztes_fedelekTovábbi információk

Róma-Clasic köztes fedelek

A Clasik köztes fedelek úgy az erkélyszegélyek, teraszok mint kerítések esetében is használhatóak. Lefestésükre nincs szükség, hiszen természetesen színezettek és megerősítettek, eleganciát és kivételességet kölcsönözve minden projektjének.

A STAR STONE termékek előnyei

Termékeinkbe épített technológiák

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

A legjobb adalékanyagok termelési folyamatában való felhasználásnak köszönhetően a termékeink utánozhatatlan ellenállását biztosítja, ezáltal kitűnő ellenállású és tartós termékeket hozhatunk létre

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

A termelési folyamat során háromdimenziós erősítést használunk fel a termék teljes tömegében. STAR STONE Protect a feszültség és összehúzódások miatt keletkezett repedések és hasadások megjelenését küszöböli ki, jelentősen növeli a használati és fagyás-kiengedés ellenállást.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

A termékek tisztasága sokkal könnyebben megőrizhető, mivel a kosz nem ragad a felületre. A foltok, rágógumi vagy egyéb, már száraz anyagok eltávolítása sokkal könnyebbé válik, mivel a termékek teljes egészükben áthatolhatatlanok.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

A természetes textúrák kiemelkedő másolási erejének köszönhetően a STAR STONE termékek a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját képviselik, prémium minőségi anyagokat eredményezve, amelyek a piacon levő anyagok közül a legtöbb és legrészletesebb részleteket képesek reprodukálni.