Széles szegélykő kínálat a Star Stone-tól

GELRUST

Gél alapú, rozsdát eltávolító készítmény, amelyet kifejezetten márvány, kő és gránit felületekről származó rozsdafoltok eltávolítására fejlesztettek.

Köszönhetően a géles formulájának könnyen használható függőleges felületeken is.

Egyenletesen vigye fel a terméket a foltokra, hagyja hatni kb. 10 percig. Ezután alaposan öblítse le tiszta vízzel. A reakció során a termék lila színűvé válik. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. A termék nem károsítja a fényes felületeket, bár javasolt egy teszt az alkalmazás előtt.

Használatra kész termék

Korrózív. Szemeket és bőrt irritáló. Súlyos szem- és bőrirritációt okoz. Viseljen megfelelő védőruházatot használat közben. Ne egyen, ne igyon és ne dohányozzon használat közben. Alaposan mossa meg kezét használat után. Veszélyes lenyelés esetén. Tartsa távol a gyermekektől. Érintkezés esetén azonnal mossa le bő vízzel. Lenyelés esetén hívjon orvost. Jól szellőztessen használat közben

Védő és vízszigetelö termékek - Űrlap

(nem kötelező)

A STAR STONE termékek előnyei

Termékeinkbe épített technológiák

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

A termékeink utánozhatatlan ellenállását biztosítja, mivel a termelés során a legjobb adalékanyagok kerülnek felhasználásra, így hozva létre az igazán tartós termékeket

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

Kiküszöböli a hőingadozás következtében létrejövő repedéseket, jelentősen növelve a termék élettartamát

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Egy technológiai folyamat során kerül a burkolat felületére egy védőréteget képezve, ami tovább növeli a burkolat ellenállóságát a természeti behatásokkal szemben. Az eredmény: A STAR STONE termékek tisztasága sokkal könnyebben megőrizhettő, mivel a kosz nem ragad a felületre. A foltok, rágógumi vagy egyéb, már száraz anyagok eltávolitása sokkal könnyebbé válik.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

A természetes textúrák kiemelkedő másolási erejének köszönhetően a STAR STONE termékek a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját képviselik, prémium minőségi anyagokat eredményezve, amelyek a piacon levő anyagok közül a legtöbb és legrészletesebb részleteket képesek reprodukálni.