Dekor kőburkolat

Code - dekoratív kőburkolat, vein-cut travertin felülettel

Az egyenes éleknek köszönhetően a vein-cut travertin felületű dekor kőburkolat különleges kifinomultságot és eleganciát kölcsönöz kerítésének. A szemet gyönyörködtető eredmény érdekében sikeresen hangolja össze a kortárs és a modern elemeket. A Roma dekor kőburkolatok elősegítik, hogy a dizájnerek teljesen új és „egyedi hangulatú” projekteket hajtsanak végre. Termékeink vibrációs tömörítéssel készülnek, így az öntött betonnál háromszor nagyobb ellenállással rendelkeznek: ismerje meg dekor kőburkolat kínálatunkat!

Textúra

Code

Moduláris

Egyedi méret

Méretek

1 db – 40x20 cm (HxSZ)

Vastagság

2 cm

Súly

43 Kg/m2

Kiszerelés

30 m2/raklap

Javasolt szerelés

Ragasztóval rögzítve

Színek

WhiteSmoke
Beige
Silver

Ahhoz, hogy árajánlatot kapjon a Code - dekoratív kőburkolatra, töltse ki az alábbi űrlapot, és a STAR STONE képviselője a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot

Dekor kőburkolat a STAR STONE kínálatában: miért érdemes minket választani?

Dekor kőburkolat kiváló időtállósági mutatókkal

Minden általunk gyártott dekor kőburkolat elemre 2 év minőségi garanciát vállalunk – ennyire megbízunk termékeink időtállóságában. Az európai sztenderdeknek és az ISO minőségellenőrző előírásainak megfelelő automatizált gyártási technológiákat és elsőosztályú alap- és adalékanyagokat alkalmazunk. Burkolatelemeink így átlag feletti élettartammal rendelkeznek, és magabiztosan ellenállnak a zord időjárási viszonyoknak is. Mindezek tetejébe könnyedén felhelyezhető a kívánt felületre, ami után gyakorlatilag nem igényelnek semmilyen különösebb karbantartást.

Vonzó megjelenésű dekor kőburkolat kínálat

A minőség mellett – különösen egy dekor burkolat esetében – legalább olyan fontos az esztétikum. Termékeink roppant letisztult küllemmel büszkélkedhetnek, így szinte az összes építészeti stílushoz remekül illeszkednek. A természetes textúrák élethű másai, amelyek a megtévesztésig hasonlítanak a valódi kőanyagok megjelenésére. Dekor kőburkolat választékunk fehér, füstös, bézs és sötétszürke árnyalatban is elérhető – kombinálja a világos és a sötét színeket, és alakítson ki igazán egyedi dizájnt otthonába!

Gyors kiszállítás az ország bármelyik pontjára 

Tudjuk, hogy az építőiparban egy projekt kivitelezését gyakran nehezítik nem várt események, így kulcsfontosságú pontosan betartani a határidőket. Csapatunkkal ezért különösen odafigyelünk arra, hogy a megrendelések gyorsan eljussanak vásárlóinkhoz.

Miután sikeresen kiválasztotta az Ön számára legideálisabb dekor kőburkolatot, nincs más teendője, mint kitöltenie weboldalunkon található űrlapunkat. Ezután rövid időn belül megkeressük egy ajánlattal, amelyet követően leszervezzük a fuvart az ország bármely településére. A kiszállítás mindössze pár munkanapot vesz igénybe, és Ön már fel is használhatja céljaira dekor kőburkolat elemeit.

Prémium betonburkolatok egész hadával várjuk Önt 

Vásárlóinknak igyekszünk minél szélesebb árukészletet biztosítani, hogy mindenki megtalálhassa az elképzeléseihez leginkább passzoló burkolato(ka)t. Ha Ön építkezés vagy felújítás előtt áll, akkor a legjobb helyen jár! Kínálatunkban minőségi és vonzó megjelenésű kül- és beltéri élethű betonburkolatok közül válogathat: kőburkolatok, téglaburkolatok, úszómedence szegélyek, kerítés-, terasz- és erkélykellékek és számos egyéb korszerű megoldás. Csakúgy, mint a dekor kőburkolat esetében, minden egyes STAR STONE termékre 2 év garanciát vállalunk.

Szakszerű tanácsadással szolgálunk minden ügyfelünknek 

Az Ön által választott dekor burkolat hosszútávú elköteleződését tükrözi, így semmiképp nem szabad elhamarkodni a döntést. Szakembereink ezért szívesen szolgálnak tanácsadással, hogy végül a megfelelő terméket sikerüljön kiválasztania. Így utóbb biztosan elégedett lesz vásárolt burkolatával, és az évek múltán is gyönyörködve tekinthet majd rá.

decorative-stone-code-01-www.starstone.hu

További kérdései merültek fel termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban?
Ez esetben vegye fel velünk a kapcsolatot űrlapunkon keresztül!

Traverstone - dekoratív kőburkolat - Űrlap

(nem kötelező)

Szerelési példa & termékinformációk

fehér dekor kőburkolat
dekor kőburkolat kiszállítás

Prémium termék

természetes hatású, minőségi kőburkolat

2 év garancia

a STAR STONE termékek 2 éves garanciában részesülnek

Csúszásgátló

kőburkolataink csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek

Autós forgalom

a betonalapra ragasztóval rögzített kőburkolat megbírja a 3,5 tonnás autók közlekedését

Kültér / Beltér

a kőburkolat akár kültéri, akár beltéri környezetben is alkalmazható

Könnyedén tisztítható

a STAR STONE termékek nem igényelnek semmilyen különleges karbantartást

Fagyásálló

a termékek ellenállnak a fagyás és a kiolvadás negatív hatásainak

Moduláris kőburkolati lapok

a kőlapok különböző méretűek

A STAR STONE termékek használatának előnyei

A fentiekben felsorolt előnyökön kívül, a termékek igen könnyűek is, ami azt jelenti, hogy könnyen kezelhetőek és ragaszthatóak.

  • Falazati elemeinek kiemelése és az elegáns, valamint tartós jelleg eléréséhez, a kültéri kaspókat és cserepeket, valamint szökőkútját egyaránt a STAR STONE által kínált kiegészítők által szépítheti, továbbnövelve otthonának vagy tulajdonának értékét.
  • Csökkentse a befektetett munkát és a párosítási megoldások keresésére szánt időt a kiegészítő elemek rugalmasságának köszönhetően. Eképp használhatja ugyanazokat az elemeket különböző rendeltetéssel, egyben elérve az egységes küllemet is.
  • Töltsön minőségi időt és élvezze a STAR STONE által kínált termékek felhasználásával véghezvitt projektek által kínált élményeket, a különleges készremunkálást, a kivételességet és a minden környezetbe illő igazán összhangban lévő eleganciát.
  • A STAR STONE által kínált termékek színes és vízhatlan kompozit kőböl vannak gyártva, amelynek köszönhetően hosszú ideig megtartják küllemüket és minőségi tulajdonságaikat.

  • Az európai standardoknak és az ISO minőségellenőrző rendszer előírásainak megfelelő automatizált gyártási folyamatnak, továbbá a minőségi nyersanyagok és anyagok használatának köszönhetően a termékek igen tartósnak és nem igényelnek utólagos karbantartást küllemük megtartásához, vagyis kiváló ellenállással rendelkeznek az időjárási viszontagságok ellen.
  • A felhasznált kompozit anyag minőségileg meghaladja a hasonló termékcsaládok minőségét, amely okból kifolyólag bizalommal ajánljuk azok minden térben történő használatát, hiszen nem károsul és nem is veszít minőségéből az idő elteltével, még amennyiben otthona stílusának változtatása mellett is dönt.

  • A különleges textúrának köszönhetően a termék egyedi, kortárs küllemet biztosít projektjének, egy elérhető áron, amely jelentősen alacsonyabb a természetes travertin mészkőnél, utólagos karbantartási költségek nélkül.

Nem minden kőburkolat egyforma!

A kőburkolatok felszíne megegyezhet, azonban összetételük nagyban különbözik

Első rálátásra talán nem veszi észre, hogy nem minden kőburkolat egyformán gyártott, a STAR STONE különleges. Amikor a szín és a struktúra stabilitásáról van szó a STAR STONE minden gyártott eleme esetében meghaladja a versenytársai által gyártott termékét. A STAR STONE termékek vibrációs tömörítéssel készülnek, így az öntött betonnál háromszor nagyobb ellenállással rendelkeznek. A STAR STONE termékek a mészkő jellegű természetes köveknél jóval minőségibb tulajdonságokkal rendelkeznek úgy azok kopását, mint vízfelszívó képességét illetően. A kőlapok színét és textúráját a természetes kövek ihlették, a termékeink rendkívüli pontossággal adják vissza azok finom részleteit, ezáltal biztosítva az egyedi felület elérését.

A STAR STONE termékek előnyei

Termékeinkbe épített technológiák

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

A termékeink utánozhatatlan ellenállását biztosítja, mivel a termelés során a legjobb adalékanyagok kerülnek felhasználásra, így hozva létre az igazán tartós termékeket

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

Kiküszöböli a hőingadozás következtében létrejövő repedéseket, jelentősen növelve a termék élettartamát

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Egy technológiai folyamat során kerül a burkolat felületére egy védőréteget képezve, ami tovább növeli a burkolat ellenállóságát a természeti behatásokkal szemben. Az eredmény: A STAR STONE termékek tisztasága sokkal könnyebben megőrizhettő, mivel a kosz nem ragad a felületre. A foltok, rágógumi vagy egyéb, már száraz anyagok eltávolitása sokkal könnyebbé válik.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

A természetes textúrák kiemelkedő másolási erejének köszönhetően a STAR STONE termékek a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját képviselik, prémium minőségi anyagokat eredményezve, amelyek a piacon levő anyagok közül a legtöbb és legrészletesebb részleteket képesek reprodukálni.