Kültéri kőburkolat

A kültéri kőburkolat napjaink modern épületeinek egyik legnépszerűbb hidegburkolata. Látványos megjelenése szinte bármilyen lakberendezési irányzatba beilleszthető. A STAR STONE kőburkolat variációk időtálló szépségükkel és elsőosztályú minőségükkel egyedülálló megoldást jelentenek minden ingatlan számára: kérjen tőlünk ajánlatot űrlapunkon keresztül!

STAR STONE Kültéri kőburkolat: milyen előnyei vannak?

  • Vonzó megjelenés
  • Időtálló kialakítás
  • Energiahatékonyság
  • Védi az ingatlant az időjárás viszontagságaitól
  • Növeli az épület szerkezeti szilárdságát
  • Lecsökkent külső zaj
  • Rendkívül alacsony karbantartási igény
dekoratív kőburkolatok kültérre

Kültéri kőburkolat a STAR STONE kínálatában: ezért érdemes minket választani!

Tanácsadás az ideális kőburkolat kiválasztásához

A gyönyörű és tartós végeredmény érdekében – különösen kültéri kőburkolat vásárláskor – nem szabad elhamarkodni a választást. Miután burkolatot mindenki hosszútávra választ, egy rossz döntésnek évekig tartó elégedetlenség és csalódás lehet a vége. Cégünk minden ügyfelünknek segít, hogy a lehető legjobb kőburkolat típust sikerüljön kiválasztani! Amennyiben Ön bizonytalan az optimális burkolatot illetően, ne habozzon személyesen felkeresni szakképzett kollégáinkat!

Különleges hatású kültéri kőburkolat

Egy kültéri kőburkolat esetében a prémium minőség mellett legalább annyira fontos az esztétikus megjelenés. Amennyiben Ön különleges hatású burkolatra vágyik, akkor a legjobb helyen jár! Termékeink precíz és gondos megmunkálással készülnek, amelyek a megtévesztésig hasonlítanak a természetes kőanyagok textúrájára. Legyen szó épülethomlokzat felújításról, átalakításról vagy új épületek homlokzatának díszítéséről, egy STAR STONE elegáns kőburkolat minden esetben ideális választás.

Átlag feletti minőséggel rendelkező kőburkolatok kültérre

Termékpalettánk minősége nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő. Betonból készült kültéri kőburkolat típusaink előállításához a legjobb adalékanyagokat és a legkorszerűbb technológiákat használjuk fel. Cégünk emellett a folyamatos fejlődés érdekében ISO-14001 és ISO-9001 TUV Rheinland Ausztria tanúsítványt is bevezette, miközben figyelemmel kísérjük a vásárlói visszajelzéseket is szolgáltatásaink továbbfejlesztése érdekében.

A STAR STONE kőburkolatok innovatív wet-cast gyártósorunkon készülnek, vibrációs tömörítéssel. Az eredmény egy átlag feletti szerkezeti stabilitással rendelkező burkolat, amely a természetes kőből készült változatoknál háromszor magasabb az élettartamuk. Termékeink minőségében olyannyira megbízunk, hogy minden általunk gyártott darabra két év garanciát is vállalunk!

Szupergyors országos kültéri kőburkolat kiszállítás

Cégünk kiterjedt disztribútor hálózattal rendelkezik, így burkolataink országszerte rendelhetők. Kérésre ingyenes mintát küldhetünk futárszolgálattal és bátorítjuk, hogy keresse fel több, mint 300 viszonteladóink közül az Önhöz legközelebbit. Amennyiben Önnek sikerült kiválasztania a céljainak megfelelő STAR STONE kőburkolat kültéri megoldását, értékesítési osztályunk készít egy ingyenes árajánlatot vásárolni kívánt termékére.

Tudjuk, hogy egy építkezési projektnél kritikus a szállítási határidők pontos betartása. Csapatunk ezért minden ügyfelünk esetében gondoskodik a választott kőburkolatának mihamarabbi kiszállításáról. Ne várjon hosszú heteket megrendelésére! A fuvart leszervezzük Magyarország teljes területén, mennyiségtől függetlenül.

STAR STONE: dekoratív burkolatok kül- és beltérre

A STAR STONE kőburkolat falra kültéri és beltéri változatai csupán töredékei termékportfóliónknak. Kínálatunk az évek alatt hatalmasra duzzadt, így napjainkra számtalan dekoratív burkolattípus közül válogathatnak vásárlóink a téglaburkolatoktól kezdve az úszómedence szegélyeken át a kerítés kellékekig. Széles választékunknak köszönhetően kifogástalan természetes hatást érhet el akár otthona minden egyes szegletében! Burkolataink látványos megjelenésükkel képesek átívelni a gyakran változó trendek fölött, így gyakorlatilag bármilyen stílus kialakítható használatukkal a moderntől kezdve a klasszikuson át az egészen egyedi koncepciókig.

kültéri kőburkolat kiszállítás

További kérdései merültek fel termékünket vagy szolgáltatásunkat illetően?
Ne habozzon: bátran lépjen kapcsolatba szakértő munkatársainkkal!