Terasz burkolat

A terasz igen meghatározó része otthonunknak, miután mindennapi életünk egy részét itt töltjük. Ezért ennek a területnek a kialakítását ugyanúgy nem szabad félvállról venni, mint az ingatlan belsejének a küllemét. Kültéri terasz burkolat kínálatunkat úgy terveztük, hogy egyszerre legyen időtálló és szemet gyönyörködtető. Különleges kompozit kőből készült termékeink a természetes köveknél jóval magasabb élettartammal rendelkeznek, miközben tökéletesen imitálják azok minden apró részletét. Válogasson kedvére a STAR STONE kültéri terasz falburkolat kínálatából, és találja meg a leginkább tetsző darabot otthonába: tekintse meg változatos felhozatalunkat!

Terasz burkolat a STAR STONE kínálatában: miért érdemes minket választani? 

Páratlan dizájn

Termékeinknek a minőség mellett másik hatalmas előnye a gyönyörű esztétika. A természetes textúrákat a megszólalásig képesek imitálni, így biztosítva vásárlóink számára a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját. A piacon lévő terasz burkolat felhozatalból a STAR STONE termékei mind a használt színek tekintetében, mind pedig formavilágban kiemelkednek. A különböző lerakási módozatokkal Ön olyan egyedi megoldásokat tud kialakítani otthonának külterén, amit minden szomszéd megirigyel majd.

Szupergyorsan házhoz szállítjuk megrendelését

Miután sikerült megtalálni az Ön számára legideálisabb terasz burkolatot, mi gondoskodunk annak mihamarabbi kiszállításáról. Kiterjedt forgalmazói hálózatunknak köszönhetően nem kell heteket várnia megrendelésére. Az ország egész területén megszervezzük a fuvart, és kültéri terasz burkolatát mindössze pár munkanapon belül szállítjuk is a megadott címre.

Kiváló minőségű terasz burkolat felhozatal

A STAR STONE tartós teraszburkolat innovatív technológiával és extra védőréteggel készült. Ennek köszönhetően kiváló csúszásgátlósági, fagyállósági mutatókkal rendelkezik, élettartama pedig messze lekörözi a vetélytársakét. Ráadásul roppant könnyen tisztíthatóak, és semmilyen karbantartást nem igényelnek. A STAR STONE burkolat teraszra ideális azok számára, akiknek az esztétika mellett kiemelten fontos a minőség is. Prémium kompozit teraszburkolat kínálatunk minden darabjára 5 év garanciát vállalunk.

Rengeteg egyéb falburkolattal is szolgálunk

Nem csupán kültéri teraszburkolatot igényelhet tőlünk: hatalmas termékportfóliónkban számos minőségi, dekoratív megjelenésű burkolattípussal találkozhat. Amennyiben Önnek kőburkolatra, téglaburkolatra, úszómedence szegélyre, esetleg kerítés kellékekre lenne szüksége, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk. Prémium termékeinkkel mindenki hangulatos és vonzó kül-, illetve belteret varázsolhat odahaza.

Terasz burkolatok széles választéka

Ingyenes felmérés és tanácsadás terasz burkolat kialakításához

Csapatunk célja, hogy minden ügyfelünk számára a legjobb opciót kínálhassa, annak érdekében, hogy mindenki kiváló üzletet köthessen. Kollégáink, amennyiben igény van rá, ingyenes felmérést végeznek a helyszínen és árajánlatot készítenek Önnek a terasz burkolatok kialakításához, hogy a legjobb döntést hozhassa meg. A legmegfelelőbb megoldás érdekében tanácsadással is szolgálunk, ahol a tudásunk legjavát adva segítünk a döntés meghozatalában. 

Kőburkolat teraszra: mikre figyeljünk vásárláskor?

Amikor a terasz burkolatok közül szeretnénk kiválasztani az ideális típust, több szempont alapján is lehet választani. Azonban a biztonság mindig prioritás kell, hogy legyen a döntésben. A reggeli harmat és eső okozta nedvességtől a felület igen sikamlóssá válhat. Ezért a külső terasz burkolatok esetében először is nagyon fontos, hogy azok ne csússzanak.

A jó minőségű terasz burkolat amellett, hogy csúszásmentes, fagyálló is. Nagy gondot szokott okozni ugyanis, hogy a kisebb repedésekbe és a kövek közötti résekbe a víz befolyik, majd hideg időben megfagy. Ennek eredménye, hogy egy kevésbé igényes terasz burkolat szétreped. Miután pedig az ember a terasz burkolása alkalmával nem egy-két idényre tervez, ezért annak bírnia kell az időközönkénti fagyás és kiolvadás negatív hatásait.

A kültéri padló- és terasz oldalfal burkolat esetében végezetül arra is figyelni kell, hogy könnyen tisztítható legyen. Biztosan senki nem szeretne hosszú időt tölteni a kültéri teraszburkolat sikálásával. A gondosan felületkezelt burkolat viszont nagyon könnyen takarítható, és nem ragad meg rajta semmilyen szennyeződés - ha igen, azt pillanatok alatt el lehet távolítani

Terasz falburkolat kültérre

Otthon és kert felújítás féláron? Keresse csapatunkat!

A STAR STONE csapata elkötelezett abban, hogy mindenki kialakíthassa saját maga számára azt az otthont, amire mindig is vágyott. Mindezt persze gazdaságosan. Ezért az állami otthonfelújítási program részeként 50%-kal olcsóbban tudja megvásárolni minőségi és tartós terasz burkolatainkat. Ha Ön úgy dönt, hogy igénybe veszi ezt a támogatást, akkor mi féláron segítjük hozzá álmainak a megvalósításához. A részletes tájékoztatásért lépjen kapcsolatba kollégáinkkal elérhetőségeink egyikén! 

 

Terasz burkolat prémium minőségben

A kültéri terasz burkolat előnyei

  • Tartósság: A STAR STONE kínálatában található terasz burkolatok olyan prémium anyagokból és technológiával készülnek, amelyek garantálják a hosszú élettartamot. Ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, a tűző napfénynek és a nedvességnek is.
  • Esztétikus megjelenés: A teraszburkolatok széles választéka áll rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a stílusához illő megoldást.  A színek és minták változatosak, így könnyen alkalmazkodhatnak a környezethez és az épület stílusához.
  • Könnyen telepíthető: A kültéri terasz burkolat könnyen és gyorsan telepíthető, mivel általában egységes méretekben és formákban kaphatók. Az egyszerű telepítésnek köszönhetően pedig nemcsak időt, de költséget is megtakaríthat a terasz burkolásának folyamatában.
  • Könnyen karbantartható: A terasz falburkolat könnyen karbantartható, mivel egyszerűen tisztítható. A legtöbb esetben csak egy kerti tömlővel lemosható, és készen is van.
  • Biztonság: A kültéri burkolatok teraszra nagyon biztonságosak, mivel nem csúsznak és nem repednek el könnyen. Ez különösen fontos azok számára, akiknek kisgyerekeik vagy idősebb hozzátartozóik vannak, mert így kisebb a balesetveszély.

Egyedi burkolatokat szeretne otthonába?
Kérjen tőlünk ajánlatot!