Terasz burkolat

A terasz igen meghatározó része otthonunknak, miután mindennapi életünk egy részét itt töltjük. Ezért ennek a területnek a kialakítását ugyanúgy nem szabad félvállról venni, mint az ingatlan belsejének a küllemét. Kültéri terasz burkolat kínálatunkat úgy terveztük, hogy egyszerre legyen időtálló és szemet gyönyörködtető. Különleges kompozit kőből készült termékeink a természetes köveknél jóval magasabb élettartammal rendelkeznek, miközben tökéletesen imitálják azok minden apró részletét. Válogasson kedvére a STAR STONE kültéri terasz falburkolat kínálatából, és találja meg a leginkább tetsző darabot otthonába: tekintse meg változatos felhozatalunkat!

Terasz burkolat a STAR STONE kínálatában: miért érdemes minket választani? 

Páratlan dizájn

Termékeinknek a minőség mellett másik hatalmas előnye a gyönyörű esztétika. A természetes textúrákat a megszólalásig képesek imitálni, így biztosítva vásárlóink számára a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját. A piacon lévő terasz burkolat felhozatalból a STAR STONE termékei mind a használt színek tekintetében, mind pedig formavilágban kiemelkednek. A különböző lerakási módozatokkal Ön olyan egyedi megoldásokat tud kialakítani otthonának külterén, amit minden szomszéd megirigyel majd.

Szupergyorsan házhoz szállítjuk megrendelését

Miután sikerült megtalálni az Ön számára legideálisabb terasz burkolatot, mi gondoskodunk annak mihamarabbi kiszállításáról. Kiterjedt forgalmazói hálózatunknak köszönhetően nem kell heteket várnia megrendelésére. Az ország egész területén megszervezzük a fuvart, és kültéri terasz burkolatát mindössze pár munkanapon belül szállítjuk is a megadott címre.

Kiváló minőségű terasz burkolat felhozatal

A STAR STONE tartós teraszburkolat innovatív technológiával és extra védőréteggel készült. Ennek köszönhetően kiváló csúszásgátlósági, fagyállósági mutatókkal rendelkezik, élettartama pedig messze lekörözi a vetélytársakét. Ráadásul roppant könnyen tisztíthatóak, és semmilyen karbantartást nem igényelnek. A STAR STONE burkolat teraszra ideális azok számára, akiknek az esztétika mellett kiemelten fontos a minőség is. Prémium kompozit teraszburkolat kínálatunk minden darabjára 5 év garanciát vállalunk.

Rengeteg egyéb falburkolattal is szolgálunk

Nem csupán kültéri teraszburkolatot igényelhet tőlünk: hatalmas termékportfóliónkban számos minőségi, dekoratív megjelenésű burkolattípussal találkozhat. Amennyiben Önnek kőburkolatra, téglaburkolatra, úszómedence szegélyre, esetleg kerítés kellékekre lenne szüksége, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk. Prémium termékeinkkel mindenki hangulatos és vonzó kül-, illetve belteret varázsolhat odahaza.

Kőburkolat teraszra: mikre figyeljünk vásárláskor?

Amikor a terasz burkolatok közül szeretnénk kiválasztani az ideális típust, több szempont alapján is lehet választani. Azonban a biztonság mindig prioritás kell, hogy legyen a döntésben. A reggeli harmat és eső okozta nedvességtől a felület igen sikamlóssá válhat. Ezért a külső terasz burkolatok esetében először is nagyon fontos, hogy azok ne csússzanak.

A jó minőségű terasz burkolat amellett, hogy csúszásmentes, fagyálló is. Nagy gondot szokott okozni ugyanis, hogy a kisebb repedésekbe és a kövek közötti résekbe a víz befolyik, majd hideg időben megfagy. Ennek eredménye, hogy egy kevésbé igényes terasz burkolat szétreped. Miután pedig az ember a terasz burkolása alkalmával nem egy-két idényre tervez, ezért annak bírnia kell az időközönkénti fagyás és kiolvadás negatív hatásait.

A kültéri padló- és terasz oldalfal burkolat esetében végezetül arra is figyelni kell, hogy könnyen tisztítható legyen. Biztosan senki nem szeretne hosszú időt tölteni a kültéri teraszburkolat sikálásával. A gondosan felületkezelt burkolat viszont nagyon könnyen takarítható, és nem ragad meg rajta semmilyen szennyeződés - ha igen, azt pillanatok alatt el lehet távolítani

kültéri terasz burkolat kiszállítás

Egyedi burkolatokat szeretne otthonába?
Kérjen tőlünk ajánlatot!