Tégla burkolat

A STAR STONE tégla burkolat kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható otthonában gyönyörű és modern környezet kialakításához. Kínálatunkban többféle minőségi dísztégla burkolat típus közül válogathatnak ügyfeleink, amelyek garantáltan kiállják az idő próbáját. Tekintsen végig a STAR STONE dekoratív, természetes textúrájú, prémium anyagokból készült tégla burkolatain: rendeljen még ma!

Minden típusú STAR STONE téglaburkolat:

art-brick-05További információk
Téglaburkolat

Art Brick

Korszerű kinézet kültéri és beltéri terekben

Caramida-aparenta-Old-Brick-01További információk
Téglaburkolat

Old Brick

Rusztikus téglaburkolat

starbrick4További információk
Téglaburkolat

Star Brick

Bels és küls terek rusztikus megjelenése.

A STAR STONE termékek előnyei

Termékeinkbe épített technológiák

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

A legjobb adalékanyagok termelési folyamatában való felhasználásnak köszönhetően a termékeink utánozhatatlan ellenállását biztosítja, ezáltal kitűnő ellenállású és tartós termékeket hozhatunk létre

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

A termelési folyamat során háromdimenziós erősítést használunk fel a termék teljes tömegében. STAR STONE Protect a feszültség és összehúzódások miatt keletkezett repedések és hasadások megjelenését küszöböli ki, jelentősen növeli a használati és fagyás-kiengedés ellenállást.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

A termékek tisztasága sokkal könnyebben megőrizhető, mivel a kosz nem ragad a felületre. A foltok, rágógumi vagy egyéb, már száraz anyagok eltávolítása sokkal könnyebbé válik, mivel a termékek teljes egészükben áthatolhatatlanok.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

A természetes textúrák kiemelkedő másolási erejének köszönhetően a STAR STONE termékek a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját képviselik, prémium minőségi anyagokat eredményezve, amelyek a piacon levő anyagok közül a legtöbb és legrészletesebb részleteket képesek reprodukálni.

Miért a STAR STONE tégla burkolat kínálatából érdemes választani?

Garanciális burkoló tégla felhozatalból válogathat

Amennyiben Önnek fontos a kiváló minőség, akkor jó helyen jár: az összes STAR STONE tégla díszburkolat típus átlag feletti élettartammal rendelkezik. Ez leginkább a felhasznált prémium anyagoknak és adalékoknak, sokéves tapasztalatunknak, a korszerű gyártási technológiáknak, valamint innovatív wet-cast gyártósorunknak köszönhető. Ragasztott téglaburkolat repertoárunk minden egyes darabjára 2 év garanciát vállalunk.

A STAR STONE tégla homlokzatburkolat gyártása során alkalmazott Power, valamint Protect technológiák termékeink ellenállását szolgálják. A legjobb adalékanyagokat alkalmazzuk, a folyamat során pedig háromdimenziós erősítést használunk a tégla burkolat teljes tömegén. Ezzel jelentősen növelhető a gyártmány tartóssága, illetve kiküszöböli a feszültség és összehúzódások okozta repedések, hasadások megjelenését. Más szóval: kiváló használatai és fagyás-kiengedés mutatóval büszkélkedhet, amellyel nyugodtan lehet tervezni hosszútávra.

Szemet gyönyörködtető tégla burkolat választék

Amíg a STAR STONE Power és a Protect termékeink minőségéért, addig a Clean, valamint a Real technológiák azok tisztaságáért és a természetes megjelenésért felelnek. A ragasztott téglaburkolat felületéről könnyedén eltávolítható a foltok, a rágógumi vagy egyéb szennyeződések. A kosz nem ragad meg a burkolaton, mivel a termék teljesen áthatolhatatlan.

A természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját kínálja a STAR STONE rusztikus téglaburkolat falra, kaspókra vagy akár cserepekre - kültéren és beltéren egyaránt. A piacon található anyagok közül a legtöbb és legapróbb részleteket is képesek a megtévesztésig reprodukálni. A kiemelkedő másolás eredménye pedig egy élethű, karbantartást nem igénylő tégla burkolat.

Csökkentse a telepítéshez és a párosítási megoldások kereséséhez szükséges időt kiegészítő elemeinkkel! Rugalmasságuknak köszönhetően így ugyanazokat a darabokat különféle rendeltetéssel is használhatja az egyedi megjelenésért. Amennyiben szeretne saját szemével látni termékeinket, mintadarabot is rendelhet tőlünk, vagy ellátogathat viszonteladóink egyikéhez ahol megtekintheti termékeinket.

Gyors tégla burkolat kiszállítást biztosítunk

Ha Ön a STAR STONE tégla burkolatai mellett tette le a voksát, mi gondoskodunk megrendelésének mihamarabbi kiszállításáról. Nem kell majd hosszú heteket várnia csomagja megérkezésére: mindössze pár munkanap türelmet szoktunk kérni ügyfeleinktől. Legyen szó Magyarország bármelyik pontjáról, a több, mint 300 viszonteladóból álló hálózatunk a biztosíték a gyors kiszállításra.

Számos egyéb terméket is forgalmazunk 

A STAR STONE csapata igyekszik a legnagyobb választékot kínálni ügyfeleinek, hogy minden igényt kielégíthessünk. A tégla burkolat mellett kő- és dekoratív kőburkolat, kerítés, terasz, erkély kellék, japán tipegő és számtalan egyéb esztétikus megjelenésű kompozit anyagú termék is megtalálható felhozatalunkban. Ráadásul roppant könnyedén kezelhetőek majd felragaszthatóak a kívánt felületre, hogy Ön problémamentesen növelje velük otthonának vagy tulajdonának értékét.

Támogatjuk otthonának, kertjének a felújítását 

A 2021. januárjától elérhető otthonfelújítási támogatás keretében a STAR STONE segítséget nyújt partnerei számára lakóhelye vagy kertje felújításában. 50%-os kedvezménnyel szerezhetők be prémium minőségű díszköveink, tégla- és kőburkolataink, úszómedence szegélyeink és miegymás. Lépjen kapcsolatba az Önhöz legközelebbi STAR STONE területi képviselőnkkel, és szívesen felvilágosítjuk a részletekről.

Felkeltette érdeklődik valamelyik STAR STONE tégla burkolat?
Akkor lépjen kapcsolatba munkatársainkkal: kérjen ajánlatot!