Falazókő

A természetes kőhatású STAR STONE falazókő remekül alkalmazható térburkolatok, kerítések, szegélyek vagy akár falazatok kialakításához is. Formája, harmonikus színvilága és antik felülete remekül beilleszthető a rési és új stílusú építészeti környezetbe egyaránt. Falazókő burkolatunk az öntött betonnál háromszor nagyobb ellenállással rendelkezik, így évtizedek múltán is megőrzi vonzó kinézetét: kérjen tőlünk ajánlatot!

Falazókő a STAR STONE termékei között: miért válasszon minket?

Időtálló minőség mindenek felett

Az általunk előállított termékek minőségét illetően nem ismerünk kompromisszumot. Egy STAR STONE falazókő átlag feletti élettartamát a felhasznált alap- és adalékanyagok, valamint az innovatív technológiák biztosítják. Hatékonyan ellenáll az időjárás viszontagságai okozta károsodásoknak, mint például a hőingadozás következtében kialakuló repedések, a kopás vagy a színfakulás. Falazókő kínálatunk megbízhatóságában olyannyira biztosak vagyunk, hogy mindegyik termékre 2 év garanciát is vállalunk.

Természetes megjelenésű falazókő variációk

A forma és minőség iránti legmagasabb elvárásokkal gyártott STAR STONE falazókő megjelenése a megtévesztésig utánozza a természetes kő textúráját. Termékeink egyesítik a beton és az eredeti kövek összes előnyét: az esztétikától kezdve a gondos felületkezelésen át az innovatív lerakási rendszerekig. Sokszínű és változatos palettánk minden szabadságot megad Önnek, hogy elképzeléseinek megfelelően valósíthassa meg kültéri egységét. Legyen szó klasszikus, modern vagy exkluzív építészeti stílusról, nálunk biztosan megtalálja az otthonával legjobban harmonizáló falazókő típust.

beton falazókő

Időtálló, dekoratív burkolatok széles választékban

A STAR STONE-nál folyamatosan törekszünk vevőink számára minőségi és változatos áruportfóliót biztosítani. Kínálatunkban számtalan kültéri és beltéri burkolat megtalálható, amelyekkel sikerülhet megvalósítania álmai otthonát! Kőburkolatok, téglaburkolatok, úszómedence szegélyek, kerítés-, terasz-, erkély kellékek, szegélykövek, terasz burkolatok, falburkolatok, járda burkolatok, lábazati és kandalló burkolatok is megtalálhatók számos egyéb termék mellett. Termékeink széles méret-, szín- és formaválasztékban állnak rendelkezésre, hogy Önnek ne kelljen áldozatokat hoznia.

Segítünk az ideális falazókő kiválasztásában!

Az Ön falazókő választása hosszútávú elköteleződését tükrözi, ezért fontos az alapos, megfontolt döntéshozatal. Amennyiben most először vásárol burkolatot, szakértő kollégáinkban teljes mértékben megbízhat! Termékeinkről komplett tájékoztatást és tanácsadást nyújtunk, majd útbaigazítjuk legközelebbi viszonteladónkhoz. Célunk, hogy vevőink elégedettek legyenek választásukkal – a STAR STONE csapata segít Önnek is megtalálni a legjobb megoldást.

Szupergyorsan kiszállítjuk falazókő rendelését

Cégünk kifejezett gondot fordít ügyfeleink maximális elégedettségére. Ezért miután sikerült megtalálnia otthonába a tökéletes falazókő típust, mi gondoskodunk annak szélsebes kiszállításáról. Ha tőlünk szerzi be anyagigényét, nem kell hosszú heteket várnia a kiszállításra! Az ajánlatkérést követően rögtön összeállítjuk burkolatrendelését, majd mihamarabb leszervezzük a fuvart az ország bármelyik településére. Mindezen felül lehetőség van a több, mint 300 viszonteladóink közül az Önhöz legközelebbitől is megrendelnie falazóköveit.

falazókő árak

Felújítaná kertjét, otthonát?
Akkor a legjobb helyen jár!

Amennyiben komolyabban fel szeretné újítani ingatlanját, a STAR STONE csapatára mindenképp számíthat. Az állami otthonfelújítási program részeként megéri tőlünk beszereznie burkolatait, ugyanis minden ügyfelünknek 50%-os kedvezményt biztosítunk termékválasztásához! Ha úgy dönt, hogy igénybe veszi a támogatást és élne ajánlatunkkal, lépjen kapcsolatba velünk! Kollégáink végig vezetik Önt a teljes folyamaton, és az utolsó mozzanatig támogatják a procedúra során.

Megválaszolatlan kérdései merültek fel? Ez esetben ne habozzon:
vegye fel a kapcsolatot segítőkész kollégáinkkal!