Szegélykő

A szegélykő minden kerti utak, virágágyások és kisebb autóforgalmú felületek dekoratív, praktikus lezárására szolgál. Segítségével remekül el tudjuk határolni a tereket, valamint tiszta átmenetet biztosít a burkolatok szélén. A STAR STONE természetes szépségű terasz szegély típusai a minőségi kialakításnak köszönhetően igazi időtálló megoldások a járdák és felhajtók kifinomult befejezéséhez: ismerje meg termékeinket!

STAR STONE szegélykő: miért érdemes tőlünk rendelnie?

Prémium szegélykő repertoár várja vásárlóinkat

Cégünknél a minőség minden esetben prioritást élvez. Miután ügyfeleinkkel a hosszútávú partnerségre törekszünk, ezért forgalmazott termékeinket a legmodernebb eljárásoknak vetjük alá. A prémium alapanyagok és az innovatív gyártási technológiáknak köszönhetően a STAR STONE szegélykövek nagyon hosszú élettartammal rendelkeznek. Az összes árucikkünket saját magunk állítjuk elő korszerű wet-cast gyártósorunkon, és rendszeres minőség ellenőrzéseken is át kell esniük. Minden gyártmányunkra 5 év garanciát vállalunk - ennyire megbízunk azok minőségében.

A Power eljárás lehetővé teszi, hogy a STAR STONE szegélykő a versenytársainál jóval magasabb élettartammal rendelkezzen. A legjobb adalékanyagokat használjuk fel, és extra védőréteggel is elláttuk termékeinket. A termelési folyamat során háromdimenziós erősítést alkalmazunk - így hatékonyan ellenállnak a feszültség és összehúzódások miatt keletkezett repedéseknek és hasadásoknak. A fagyás-kiengedési ellenállásuk figyelemreméltó, valamint a felületük tisztasága is pofonegyszerűen megőrizhető.

szegélykő kiszállítás

Villámgyors kiszállítás az országban bárhová

Sokan tartanak az online vásárlástól amiatt, hogy a megrendelésük csak hosszú idő múlva fog megérkezni. Amennyiben tőlünk rendeli meg választott szegélykő burkolatát, nem kell heteket várnia annak használatba vételére. Küldetésünk, hogy az általunk forgalmazott termékek mihamarabb eljusson rendeltetési helyére. Több, mint 300 viszonteladónknak köszönhetően az ország bármelyik településére mindössze pár munkanapon belül házhoz tudjuk vinni a megrendeléseket. A szállításról bővebb információkat is küldünk a vásárlást visszaigazoló e-mailben, így Önnek sem kell majd izgulnia a kézbesítést illetően.

Kifogástalan esztétika

A Real technológiának köszönhetően termékeink a megtévesztésig hasonlít a természetes kőanyagok megjelenésére. A piacon található darabok közül a STAR STONE szegélykő kiemelkedik azzal, hogy a legtöbb és legapróbb részletet képesek tökéletesen reprodukálni. Ehhez még hozzájön az egyedi színpaletta, valamint a gyönyörű formatervezés - az eredmény egy igazán mutatós, irigylésre méltó szegélykő. Ha segítségre lenne szüksége az ügyben, hogyan lehet a leghatékonyabban rögzíteni termékeinket, weboldalunkon ingyenes felrakási útmutatóval is szolgálunk.

tartós szegélykő

Hatalmas burkolat kínálat

A STAR STONE nem csupán szegélykő felhozatallal büszkélkedhet. Az évek során hatalmasra duzzadt termékportfóliónk. Számtalan minőségi kül- és beltéri burkolattal találkozhat webáruházunk virtuális polcain. Az Arvore, Athos, Traverstone vagy Róma kőburkolatoktól kezdve az Art Brick, Old Brick és Star Brick téglaburkolatokon át a medenceszegélyekig és  erkély kellékekig számtalan burkolat kialakítást kínálunk. Önnek nem kell többfelé rohangálnia minőségi épületdíszítési gyártmányokért - felhozatalunkból egyszerre beszerezhet mindent, könnyedén.

Segítünk megvalósítani álmai otthonát

Cégünk hozzásegíti Önt otthonának és kertjének a felújításához: az otthonfelújítási támogatás keretében ügyfeleink számára akár féláron biztosítjuk a STAR STONE burkolatokat! Amennyiben úgy dönt, hogy igényt tart az állami támogatásra, mi igyekszünk megvalósítani álmait. Lépjen kapcsolatba kollégánkkal, és szívesen vegig vezetjük a procedúrán az elejétől a végéig.

dekoratív terko szegely

Egyedi szegélyköveket és burkolatokat szeretne otthonába?
Kérjen tőlünk ajánlatot!