Homlokzatburkolat

Az épületek homlokzatának felülete részben vagy egészben homlokzatburkolat. Alapvetően két funkciója van – a dekoráció, valamint a védelem. Azon túl, hogy esztétikus megjelenést kell képeznie, biztosítania is kell a megfelelő védelmet a homlokzatot érő különféle hatásokkal szemben. A STAR STONE minőségi homlokzati burkolatok ezek mellett még jóval többet nyújtanak: ismerje meg termékeinket és kérjen ajánlatot!

Kültéri ragasztott homlokzatburkolat a STAR STONE termékei között:
miért minket válasszon?

Átlag feletti minőségű kőburkolat homlokzatra

Termékeinket magunk gyártjuk korszerű wet-cast gyártósorunkon, így tudjuk, hogy homlokzatburkolataink kiállják az idő próbáját. ISO-14001 és ISO-9001 minőségirányítási szabvánnyal is rendelkezünk a még jobb mutatók elérése érdekében. A kínálatunkban szerepló összes kültéri homlokzati kőburkolat élettartama évtizedekben mérhető, köszönhetően a felhasznált elsőosztályú alap- és adalékanyagoknak. Minden általunk gyártott beton homlokzatburkolat 5 év garanciával párosul.

Nagyfokú tapasztalat és innovatív technológiák

Csapatunkkal hosszú évek óta tevékenykedünk sikeresen a homlokzat burkolás világában – ez idő alatt több, mint 1.000.000 sikeresen lebonyolított projekttel büszkélkedhetünk. Korszerű körülmények között dolgozunk, és a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk a minél időtállóbb és dekoratívabb külső homlokzati burkolatok előállításához. Amennyiben szakmai tanácsadásra lenne szüksége a döntéshez, kollégáink abban az esetben is készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Homlokzatburkolat kiszállítás rövid idő alatt

Miután sikeresen kiválasztotta az ideális kültéri homlokzat burkolat típust, csapatunk rögtön akcióba is lép. A rendelés leadását követően nem kell heteket várnia csomagja megérkezésére: a STAR STONE termékek mindössze pár munkanapon belül megérkeznek rendeltetési helyükre. Kiterjedt disztribútor hálózatunknak köszönhetően az ország bármelyik településére eljuttatjuk Önnek homlokzatburkolatát.

Számtalan egyéb burkolat is elérhető

Egy új ház építésekor nem csupán kültéri homlokzati burkolatok szükségesek – cégünknél arra törekszünk, hogy ügyfeleink egy helyen hozzá tudjanak jutni a kívánt kül- vagy beltéri burkolat típushoz. A gyönyörű Arvore, Athos vagy Orion kőburkolat mellett a rusztikus Art-, Old- illetve Star Brick téglaburkolatok is megtalálhatók kínálatunkban. De ha Önnek japán tipegőre, kerítés oszlop fedelekre vagy úszómedence szegélyre lenne szüksége, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk.

Milyen fizikai hatások ellen kell nyújt védelmet egy STAR STONE homlokzati burkolat?

Napsugárzás: a napsugárzás felületi elszíneződést és fakulást okoz. A STAR STONE homlokzati falburkolat egy különleges védőréteget kapott, amelynek köszönhetően évek múltán sem veszíti el eredeti árnyalatát.

Csapadék: ha a résekbe és pórusokba bejut a csapadék, tartósan eláztatja a szerkezetet – a fagyok közeledtével pedig véglegesen károsodik a homlokzatburkolat. Termékeinkbe szabadalmazott STAR STONE Protect technológiát építünk, amely kiküszöböli a létrejövő repedéseket, jelentősen növelve ezzel a homlokzati burkolat élettartamát.

Hő- és nedvességhatások: a magas hőingadozások hatására káros mértékű alakváltozást szenvednek el a homlokzat burkolatok, nem is beszélve a kialakuló belső feszültségekről. Ráadásul az építési- és a felszívódó nedvesség, valamint a belső térből diffundáló pára sem javít a helyzeten. A STAR STONE termékek vibrációs tömörítéssel készülnek, így az öntött betonnál háromszor nagyobb ellenállással rendelkeznek. A Clean technológia pedig tovább növeli a homlokzatburkolat strapabírását a természeti behatásokkal szemben.

Szél: az erős szél az épület egész felületén terhelést fejt ki, a homlokzatburkolatra nyomó- vagy szívó hatást gyakorolva. Termékeink roppant könnyen felszerelhetők, tartós védelmet nyújtanak az ingatlannak a nagyobb széllökések ellen is, miközben stabilan a helyükön maradnak.

Szennyeződések: A por és korom nem igazán mutat jól a ház homlokzatán – a STAR STONE homlokzatburkolat tisztasága az extra védőrétegnek köszönhetően sokkal könnyebben megőrizhető, mivel a kosz nem ragad meg a felületen.

Kőburkolat homlokzatra a STAR STONE-tól
Kiváló minőségű homlokzatburkolat a STAR STONE kínálatában

A STAR STONE homlokzatburkolat előnyei:

 • Fagyállóság
 • Alak- és mérettartás
 • Tartósság
 • Színtartás
 • Dekoratív megjelenés
 • Egyszerű szerelhetőség
 • Könnyű karbantarthatóság

Homlokzati burkolat: miért van rá szükség?

 • Esztétikai megjelenés: A homlokzat burkolatok meghatározzák egy épület külső megjelenését. A jó minőségű burkolatok segítenek a vonzó, esztétikus kinézet elérésében, ami fontos az épület összképének és értékének növelése szempontjából.
 • Tartósság: A kiváló minőségű STAR STONE beton homlokzatburkolat hosszú élettartammal rendelkezik. Ellenállnak még a szélsőséges időjárási viszonyoknak is, a napfénynek, a nedvességnek, a hőmérséklet-ingadozásoknak és más külső tényezőknek. Ennek eredményeként sokáig megőrzik az eredeti állapotukat, és nem igényelnek gyakori karbantartást, javítást vagy cserét.
 • Védelem: A kőburkolat homlokzatra védelmet nyújt az épület szerkezetének. Megóvja az építményt a nedvesség bejutásától, a penész és a gombák kialakulásától, valamint az egyéb káros hatásoktól. Ezzel hozzájárulnak az épület hosszútávú fenntarthatóságához és az esetleges javítási költségek csökkentéséhez.
 • Energiahatékonyság: egy minőségi homlokzatburkolat lehetőséget nyújt az épület hőszigetelésére. Ez segít megtartani a meleget télen és hűvösen tartani a belső teret a nyári hónapokban. A megfelelő hőszigetelés csökkenti az energiaveszteséget, így nagyban csökkenthető az energiaszámla.
 • Hangszigetelés: A megfelelő homlokzati kőburkolat segít csökkenteni a külső zaj behatolását az épületbe. Ez különösen fontos, ha az ingatlan zsúfolt területen vagy zajos környezetben található.
 • Karbantartási költségek csökkentése: A jó minőségű kültéri homlokzati kőburkolat alacsony karbantartási igénnyel rendelkezik, ami hosszútávon költségmegtakarítást jelenthet. Nem igényelnek gyakori festést, tisztítást vagy javítást, amivel pedig időt és pénzt takaríthat meg.
Homlokzat burkolatok széles választéka

Felkeltette érdeklődését valamelyik STAR STONE termék?
Ne habozzon: kérjen tőlünk ajánlatot!