Kültéri falburkolat

A kültéri falburkolat alapjaiban határozza meg egy ingatlan megjelenését, emellett számos egyéb funkciót – pl. hő- és zajvédelem, pára elleni védelem stb. - is hatékonyan el kell látnia. Termékeink a kiváló minőség és az esztétikus, letisztult dizájn tökéletes egyvelegei, így Ön évtizedekig gyönyörködhet a látványban. Alakítson ki exkluzív kinézetet otthonának hosszútávra a STAR STONE kültéri fali burkolat kínálatával: kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

dekoratív kültéri burkolatok falra

Milyen egy jó kültéri fali burkolat?

A hosszútávon megbízható kültéri falburkolatoknak rendelkezniük kell az alábbi tulajdonságokkal:

  • Tartósság: A kültéren használt falburkolatnak sokkal ellenállóbb kell legyen, mint a beltéri környezetben használt típusokonak, ezért fontos, hogy a falburkolat szélsőséges időjárási viszonyok mellett is tartós megoldást biztosítson.
  • Vízállóság: A kültéri burkolat falra vízállósága elengedhetetlen annak érdekében, hogy megvédje a fal alatti építőanyagokat a penészesedéstől.
  • Könnyű tisztíthatóság: A kültéri falakat rendszeresen tisztítani kell, hogy megőrizzék esztétikai megjelenésüket. Éppen ezért a jó falburkolat kültérre,nem árt, ha könnyen tisztítható.
  • Esztétikai megjelenés: Fontos, hogy milyen falburkolatot választanunk kültérre, ugyanis ez adja az első bányomást otthonunkról. Ezért érdemes úgy dönteni, ami összhangban van az épület többi részének stílusával.

Ezen kritériumok mindegyikének teljes mértékben megfelelnek a Star Stone termékei, ami a garantált prémium minőség mellett, esztétikus megjelenést is kölcsönöznek otthonának.

STAR STONE kültéri falburkolatok falra: miért érdemes minket választani?

Garantált minőségű kültéri falburkolat választék

Egy STAR STONE kültéri falburkolat kiállja az idő próbáját! Modern gyártósorunkon korszerű vibrációs tömörítés és prémium alapanyagok használatával készült termékeink élettartama évtizedekben mérhető. Kiváló szerkezeti ellenállás mellett megfelelő kopásállósággal, fagyás-kiengedési ellenállással és vízfelszívó képességgel rendelkeznek. Így a STAR STONE falburkolat kültérre azokon a területeken is ideális választás, ahol gyakoribbak a szélsőségesebb időjárási körülmények. Termékeinket minőségére garanciát is vállalunk – minden általunk gyártott kültéri falburkolat 2 év jótállással párosul.

dekoratív kültéri burkolatok falra

Esztétikus megjelenésű kültéri burkolatok falra

Kültéri falburkolat kínálatunkat tekintve többféle esztétikai megoldás is rendelkezésre áll vásárlóink számára. Mindegyik darab nagy gonddal és részletességgel készült, ennek köszönhetően a természetes kőanyagok megjelenését hibátlanul utánozzák. Termékeink különféle színekben és kialakításokban elérhetők, hogy Ön az ízléséhez leginkább passzolót tudja kiválasztani. Amennyiben segítségre lenne szüksége a megfelelő döntés meghozatalához, kollégáink teljeskörű tájékoztatást nyújtanak az adott kültéri falburkolat tulajdonságait illetően. A STAR STONE kültéri burkolatok ráadásul roppant egyszerűen felragaszthatók a kívánt felületre. Weboldalunkon hasznos szerelési útmutatók érhetők el, amelyek segítségével gyorsan és hatékonyan telepíthetők burkolataink előzetes szaktudás nélkül.

Gyors kültéri falburkolat kiszállítás országos lefedettséggel

Miután sikerült megtalálni kínálatunkban az Ön számára tökéletes kültéri falburkolat terméket, mindössze annyi a dolga, hogy elküldi nekünk weboldalunkon megtalálható űrlapunkat! Kollégáink rövid időn belül felkeresik egy ajánlattal, majd el is kezdik leszervezni a fuvart Magyarország bármely településére. Amennyiben tőlünk szerzi be építkezéséhez vagy felújításához szükséges burkolatelemeit, nem kell hosszú heteket várnia annak megérkezésére! Cégünk rövid időn belül gondoskodik a kiszállításról, hogy Ön minél hamarabb nekiláthasson munkálataihoz.

STAR STONE: időtálló beton burkolatok A-tól Z-ig

A STAR STONE kültéri burkolat falra csupán töredéke repertoárunknak, amelyekkel szebbé varázsolhatja otthonát. Termékportfóliónk az évek alatt hatalmasra duzzadt, így napjainkra széles kínálattal büszkélkedhetünk. Minőségi kül- és beltéri élethű beton burkolatok széles skálájával várjuk vásárlóinkat: kőburkolatok, téglaburkolatok, úszómedence szegélyek, kerítés/terasz/erkély kellékek, műkő burkolat, járda burkolat, beltéri falburkolat, szegélykő és számos egyéb megoldás. Legyen szó egy szoba burkolásáról, egy kerítés felhúzásáról vagy egy komplett ház befedéséről, minden helyzetben számíthat ránk.

Otthon vagy kert felújítás féláron? Keressen minket!

Csapatunk célja, hogy mindenkinek lehetősége legyen egy olyan otthont kialakítani, amelyre mindig is vágyott – mindezt gazdaságos keretek között! A STAR STONE ezért az állami otthonfelújítási program részeként most 50%-kal olcsóbban kínálja minőségi burkolatait! Amennyiben Ön úgy határoz, hogy igénybe veszi ezen támogatást, mi féláron hozzásegítjük álmai megvalósításához! Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, akik részletesen tájékoztatják a részletekről.

dekoratív kültéri burkolatok falra

A STAR STONE burkolatok előnyei

Ha kültéri fali burkolatról van szó, érdemes a beton burkolat mellett dönteni, számos előnyének köszönhetően:

  • Átlag feletti ellenállás: A STAR STONE beton burkolatai a vibrációs tömörítésnek köszönhetően háromszor erősebbek, mint a kőburkolatok. Emiatt pedig sokkal ellenállóbb a természeti hatásokkal, repedésekkel és hasadásokkal szemben.
  • Strapabíró: A beton jól ellenáll a nedvességnek, valamint extra védőrétege miatt sokkal strapabíróbb lesz, mint a falburkolatok. Emellett, a védőréteg miatt nem ragad meg a kosz a fal felületén, ami miatt a tisztítás is sokkal egyszerűbb lesz.
  • Természetes struktúrák: A természetes anyagok legapróbb részletei is könnyen reprodukálhatók, így a STAR STONE falburkolatai élethű másai lehetnek a kő-, akár téglaburkolatoknak is, azok minden hátránya nélkül.
  • Alkalmazkodás:Mivel egy univerzális anyagról van szó, ezért remekül alkalmazható a különböző stílusú épületekre és kerti területekre.

Ezek mellett, a beton falburkolatok jó hőszigetelési tulajdonságokkal is rendelkeznek, amelyek segítenek csökkenteni a fűtés költségeit.

Megválaszolatlan kérdései lennének?
Ebben az esetben keresse segítőkész kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!