Széles szegélykő kínálat a Star Stone-tól

PAL 4

Lúgos mosószer, amelyet kifejezetten organikus szennyeződések eltávolítására fejlesztettek ki.

Különösen alkalmas a csiszolatlan, homokfújt, kalapált felületek tisztítására, amelyeket taposás és kopás károsított.

Hígítsa fel a szennyeződésnek megfelelően. Vigye fel a hígított terméket a felületre energikus dörzsöléssel vagy kefével. Alaposan öblítse le tiszta vízzel. Szükség esetén ismételje meg a műveletet.

A hígítás szerint

5% PAL 4 vízben enyhe szennyeződés esetén. 20% - 30% PAL 4 vízben szennyezett felületek esetén. 30% PAL 4 vízben a kemény szennyeződésekig.

Korrózív. Szemeket és bőrt irritáló. Súlyos szemirritációt okoz. Viseljen megfelelő védőruházatot használat közben. Ne egyen vagy igyon használat közben. Alaposan mossa meg a kezét használat után. Veszélyes lenyelés esetén. Tartsa távol a gyermekektől. Érintkezés esetén azonnal mossa le bő vízzel. Lenyelés esetén hívjon orvost.

Védő és vízszigetelö termékek - Űrlap

(nem kötelező)

A STAR STONE termékek előnyei

Termékeinkbe épített technológiák

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

A termékeink utánozhatatlan ellenállását biztosítja, mivel a termelés során a legjobb adalékanyagok kerülnek felhasználásra, így hozva létre az igazán tartós termékeket

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

Kiküszöböli a hőingadozás következtében létrejövő repedéseket, jelentősen növelve a termék élettartamát

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Egy technológiai folyamat során kerül a burkolat felületére egy védőréteget képezve, ami tovább növeli a burkolat ellenállóságát a természeti behatásokkal szemben. Az eredmény: A STAR STONE termékek tisztasága sokkal könnyebben megőrizhettő, mivel a kosz nem ragad a felületre. A foltok, rágógumi vagy egyéb, már száraz anyagok eltávolitása sokkal könnyebbé válik.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

A természetes textúrák kiemelkedő másolási erejének köszönhetően a STAR STONE termékek a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját képviselik, prémium minőségi anyagokat eredményezve, amelyek a piacon levő anyagok közül a legtöbb és legrészletesebb részleteket képesek reprodukálni.