Medence szegély

A jól megválasztott medence szegély nemcsak esztétikus kiegészítője házi uszodánknak, hanem segít elkerülni a kellemetlen eseményeket is. A STAR STONE csúszásgátló tulajdonságú Roma 30 medence kőburkolat kínálatából Ön is káprázatosan szép elemekkel határolhatja el biztonságosan úszómedencéjét: tekintse meg minőségi termékeinket!

Textúra

Csúszásgátló

Moduláris

Egyedi méret

Méretek

1 db – 50x30 cm (HxSZ)
1 db – 15x30 cm (HxSZ)

Vastagság

6 cm

Súly

14 vagy 4.5 Kg/db

Kiszerelés

60 vagy 275 db/raklap

Gyalogos forgalom

Stokkolt mészkő

Javasolt szerelés

Ragasztóval rögzítve

Színek

Smoke

Amennyiben érdeklődik valamelyik STAR STONE termék iránt, ne habozzon személyesen felkeresni munkatársainkat szakmai tanácsadásért: lépjen velünk kapcsolatba!

Róma 30 - Úszómedence szegély - Űrlap

(nem kötelező)

Szerelési példa & termékinformációk

roma30x50
roma30x15
roma
1detalii-bordura-piscina-roma30-piese-speciale
2detalii-bordura-piscina-roma30-piese-speciale

Prémium termék

természetes hatású, minőségi kőburkolat

2 év garancia

a STAR STONE termékek 2 éves garanciában részesülnek

Csúszásgátló

kőburkolataink csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek

Autós forgalom

a betonalapra ragasztóval rögzített kőburkolat megbírja a 3,5 tonnás autók közlekedését

Kültér / Beltér

a kőburkolat akár kültéri, akár beltéri környezetben is alkalmazható

Könnyedén tisztítható

a STAR STONE termékek nem igényelnek semmilyen különleges karbantartást

Fagyásálló

a termékek ellenállnak a fagyás és a kiolvadás negatív hatásainak

Moduláris kőburkolati lapok

a kőlapok különböző méretűek

Prémium STAR STONE Róma 30 medence szegély:
miért érdemes minket választani?

Gyors kiszállítás az országban bárhová

Amennyiben sikerült kiválasztania az ideális STAR STONE szegély elemeket úszómedencéjéhez, mi rögtön akcióba is lépünk. Tudjuk, hogy mennyire fontos tud lenni egy felújítás során a szállítási határidő, ezért igyekszünk termékét villámgyorsan eljuttatni Önhöz. Mindössze pár munkanapon belül biztonságosan eljuttatjuk medence szegélyét bárhová. A rövid várakozási időben nagy szerepet játszik kiterjedt viszonteladó hálózatunk, amely napjainkra 300 fölé duzzadt az országban.

Átlag feletti minőségű medence szegély kínálat

Termékeink vibrációs tömörítéssel, valamint a legkorszerűbb technológiák segítségével gyártottuk. Így azok hosszútávú megoldást kínálnak minden partnerünk számára, amennyiben tartós medence szegély után kutatnak a piacon. A modern eljárások során a legjobb adalékanyagokat használtuk fel az prémium minőség érdekében. Az összes általunk forgalmazott termék megbízhatóságáért természetesen kezességet is vállalunk: ez 2 év garanciát jelent.

A STAR STONE medenceszegélyek hőingadozásmentesek, aminek köszönhetően nem alakulnak ki a repedéseket. A 6 cm vastagságú moduláris elemek különböző paraméterekkel állnak rendelkezésre ügyfeleink számára. Ragasztóval egyszerűen felrögzíthetők a medence széléhez, és gyakorlatilag semmilyen karbantartást nem igényelnek.

Ingyenes medence szegély mintadarab rendelési lehetőség

Csapatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére, amennyiben szakmai tanácsadásra szorulna a medence szegéllyel kapcsolatban. Értékesítő osztályunk szakértő munkatársai kérésre ingyenes árajánlatot készítenek a vásárolni kívánt termékekre. Ráadásul személyesen is meggyőződhet medence szegélyeink kiváló minőségéről és gyönyörű mivoltáról, miután ingyenes mintát is küldünk futárszolgálattal igény szerint.

Miért lényeges a medence szegély beépítése?

• Fontos a medence szegély stílusa, miután ez fogja meghatározni a medence peremét.
• Jelentősen csökkenti az esélyét, hogy kosz kerüljön a medencébe – a szél ugyanis előszeretettel szeretni azt belefújni.
• Hullámtörő szerepet is betölt a medence szegély, a használatával kevesebb víz fog kiloccsanni az úszómedencéből.
• A medence és az körülötte lévő járóburkolat találkozását hatékonyan és esztétikusan lezárja.

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a medence szegélynél?

Biztonság:

Az első és legfontosabb szempont a medence szegély vásárlásnál, az természetesen a biztonság. A STAR STONE csúszásgátló medence burkolatokkal elfelejthetjük a bizonytalan lépéseket, és balesetmentesen közlekedhetünk rajtuk.

Ellenállóképesség:

A medence szegély másik lényeges tulajdonsága a strapabírás. Miután jól ellen kell állnia a szélsőséges időjárási körülményeknek is, ezért kemény, erős szerkezetű termékeket érdemes keresni. Forgalmazott STAR STONE medence szegélyeink fagyállóak, emellett idővel sem foltosodnak-, penészesednek- vagy mohásodnak.

Forma:

A medence körüli burkolat küllemének kiválasztása függ a medence formájától – ívesre kell-e alakítanunk a szegélyt, esetleg sarkos elemekre lesz szükségünk. Kínálatunkban található különféle sugár, egyenes, külső és belső sarkos STAR STONE kültéri medence burkolat is a legkülönfélébb alakokhoz.

Dizájn:

Fontos, hogy a medence szegély megjelenésben is jól illeszkedjen az úszómedencéhez. A STAR STONE 30 kompozit kőből készült medence szegélyeinek füstös árnyalatán nem tükröződik vissza a napfény úgy, mint a túl világos darabokról. Termékeink a megtévesztésig hasonlítanak az igazi kőanyagra, és a legpontosabban visszaadják a felületének a hű mását.

A STAR STONE termékek használatának előnyei

A fentiekben felsorolt előnyökön kívül, a termékek igen könnyűek is, ami azt jelenti, hogy könnyen kezelhetőek és ragaszthatóak.

  • Falazati elemeinek kiemelése és az elegáns, valamint tartós jelleg eléréséhez, a kültéri kaspókat és cserepeket, valamint szökőkútját egyaránt a STAR STONE által kínált kiegészítők által szépítheti, továbbnövelve otthonának vagy tulajdonának értékét.
  • Csökkentse a befektetett munkát és a párosítási megoldások keresésére szánt időt a kiegészítő elemek rugalmasságának köszönhetően. Eképp használhatja ugyanazokat az elemeket különböző rendeltetéssel, egyben elérve az egységes küllemet is.
  • Töltsön minőségi időt és élvezze a STAR STONE által kínált járdakövek felhasználásával véghezvitt projektek által kínált élményeket, a különleges készremunkálást, a kivételességet és a minden környezetbe illő igazán összhangban lévő eleganciát.
  • A STAR STONE által kínált kőburkolatok színes és vízhatlan kompozit kőböl vannak gyártva, amelynek köszönhetően hosszú ideig megtartják küllemüket és minőségi tulajdonságaikat.

  • Az európai standardoknak és az ISO minőségellenőrző rendszer előírásainak megfelelő automatizált gyártási folyamatnak, továbbá a minőségi nyersanyagok és anyagok használatának köszönhetően a termékek igen tartósnak és nem igényelnek utólagos karbantartást küllemük megtartásához, vagyis kiváló ellenállással rendelkeznek az időjárási viszontagságok ellen.
  • A felhasznált kompozit anyag minőségileg meghaladja a hasonló termékcsaládok minőségét, amely okból kifolyólag bizalommal ajánljuk azok minden térben történő használatát, hiszen nem károsul és nem is veszít minőségéből az idő elteltével, még amennyiben otthona stílusának változtatása mellett is dönt.

  • A különleges textúrának köszönhetően a termék egyedi, kortárs küllemet biztosít projektjének, egy elérhető áron, amely jelentősen alacsonyabb a természetes travertin mészkőnél, utólagos karbantartási költségek nélkül.

Nem minden kőburkolat egyforma!

A kőburkolatok felszíne megegyezhet, azonban összetételük nagyban különbözik

Első rálátásra talán nem veszi észre, hogy nem minden kőburkolat egyformán gyártott, a STAR STONE különleges. Amikor a szín és a struktúra stabilitásáról van szó a STAR STONE minden gyártott eleme esetében meghaladja a versenytársai által gyártott termékét. A STAR STONE termékek vibrációs tömörítéssel készülnek, így az öntött betonnál háromszor nagyobb ellenállással rendelkeznek. A STAR STONE termékek a mészkő jellegű természetes köveknél jóval minőségibb tulajdonságokkal rendelkeznek úgy azok kopását, mint vízfelszívó képességét illetően. A kőlapok színét és textúráját a természetes kövek ihlették, a termékeink rendkívüli pontossággal adják vissza azok finom részleteit, ezáltal biztosítva az egyedi felület elérését.

A STAR STONE termékek előnyei

Termékeinkbe épített technológiák

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

A termékeink utánozhatatlan ellenállását biztosítja, mivel a termelés során a legjobb adalékanyagok kerülnek felhasználásra, így hozva létre az igazán tartós termékeket

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

Kiküszöböli a hőingadozás következtében létrejövő repedéseket, jelentősen növelve a termék élettartamát

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Egy technológiai folyamat során kerül a burkolat felületére egy védőréteget képezve, ami tovább növeli a burkolat ellenállóságát a természeti behatásokkal szemben. Az eredmény: A STAR STONE termékek tisztasága sokkal könnyebben megőrizhettő, mivel a kosz nem ragad a felületre. A foltok, rágógumi vagy egyéb, már száraz anyagok eltávolitása sokkal könnyebbé válik.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

A természetes textúrák kiemelkedő másolási erejének köszönhetően a STAR STONE termékek a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját képviselik, prémium minőségi anyagokat eredményezve, amelyek a piacon levő anyagok közül a legtöbb és legrészletesebb részleteket képesek reprodukálni.