Térkő

A kültéri felületkialakítás egyik töretlen népszerűségnek örvendő megoldása a tartós és roppant dekoratív térkő. Amellett, hogy egyszerűen kialakítható vele a kívánt felület, számtalan helyen nyújt időtálló és biztonságos burkolatot. Legyen szó autófeljáróról, járdáról, kertről, teraszról, parkolóról, közterekről vagy sétálóutcáról - a térkő lapok felhasználási lehetőségének csak a képzelet szabhat határt. Prémium minőségű és páratlan esztétikájú beton térkő a gyártótól: ismerje meg a STAR STONE térburkolat kínálatát!

Önhordó zsalukő

boltar_360-1

Traverstone Block

A Traverstone® Block zsalukő olyan lego típusú, mindkét oldalán megmunkált, önhordó monoblokk termék, amelynél a csaphornyos (nútféderes) rendszernek köszönhetően biztosított az elemek közötti pontos csatlakozás és rögzülés.

Kőburkolatok

Terkovek hatalmas választékbanTovábbi információk
Kőburkolatok

Arvore

Az Arvore travertin jellegű moduláris kőburkolat belterekben és kültekerben egyaránt használható, épületek, homlokzatok, kültéri és beltéri falak fedésére. Az ideális megoldás a padlózatok, az udvarok, bejárók, kertben vagy parkokban található járdák, teraszok, illetve egyéb gyalogos vagy a medence széli övezetek fedésére.

Térko, szurke terko és beton térkő széles választékaTovábbi információk
Kőburkolatok

Athos

Az Athos típusú, vein cut travertin textúrájú moduláris kőburkolat úgy beltéri, mint kültéri használatra, épületek, kertek vagy erkélyek fedésére is alkalmas.

TraverStone-StarStone-06További információk
Kőburkolatok

Traverstone

Ezek a kőburkolatok egyaránt használhatóak beltérben és kültérben, padlózatok, udvarok, kerti járdák, parkok járdáinak, erkélyek, gyalogos terek vagy a medence körüli részek fedésére.

001-dale-pavaj-romaTovábbi információk
Kőburkolatok

Róma

A Róma – márvány jellegű moduláris kövek úgy kültéri, mint beltéri használatra is alkalmasak, épületek, homlokzatok vagy kültéri és beltéri falak fedésére.

star-brick-ambientTovábbi információk
Kőburkolatok

Star Brick

A kőburkolatot az európai városokban régebben használt tégla jellegű járdalapok ihlették, a Star Brick kőburkolatok rendeltetése a kisebb terek előtérbe helyezése.

pas-japonezTovábbi információk
Kőburkolatok

Japán tipegő

A kerek és félhold alakú kövek a fűbe helyezve, a legideálisabb megoldást jelentik kertjének ösvénye kiépítésére

p-dale-pavaj-tactilTovábbi információk
Kőburkolatok

Tapintható

A tapintható burkolólapok ideális megoldást jelentenek a látássérültek számára. Vibrotömörített termék, amelynek ellenállása akár háromszor nagyobb, mint az öntött betoné

p-dale-pavaj-accesorii-pavajTovábbi információk
Kőburkolatok

Kőburkolat kellékek

Travertin textúrás úszómedence szegély, travertin textúrás vízelvezető fedél & travertin textúrás szegély

Téglaburkolat

Minden típusú STAR STONE téglaburkolat

art-brick-05További információk
Téglaburkolat

Art Brick

Korszerű kinézet kültéri és beltéri terekben

Caramida-aparenta-Old-Brick-01További információk
Téglaburkolat

Old Brick

Rusztikus téglaburkolat

starbrick4További információk
Téglaburkolat

Star Brick

Bels és küls terek rusztikus megjelenése.

Tartozékok

Kerítés, terasz, erkély kellékek

Minőségi lábazat fedlap kínálat a Start Stone-tólTovábbi információk
Tartozékok

Róma kerítés oszlop fedelek

A STAR STONE oszlopfedelei elegáns és kivételes jelleget tulajdonítanak kerítésének. A termékek alapjáraton színezettek és megerősítettek, így nem szükséges azok festése.

kerítésoszlop_fedkő_alátétTovábbi információk
Tartozékok

Róma kerítésoszlop fedkő alátét

A STAR STONE kerítésoszlop fedkő alátét anyagában színezett, így nem szükséges ennek festése - Smoke (sárgás fehér) színben és hat méretben kapható.

Roma–royal_kerítés_köztes_fedelekTovábbi információk
Tartozékok

Róma-Royal kerítés köztes fedelek

A lekerekített forma a projektnek egyedi, elegáns és kivételes jellemet kölcsönöz. Az ideális megoldás az erkélyek, teraszok és kerítésoszlopok közötti szegélyek fedésére.

Roma–clasic_köztes_fedelekTovábbi információk
Tartozékok

Róma-Clasic köztes fedelek

A Clasik köztes fedelek úgy az erkélyszegélyek, teraszok mint kerítések esetében is használhatóak. Lefestésükre nincs szükség, hiszen természetesen színezettek és megerősítettek, eleganciát és kivételességet kölcsönözve minden projektjének.

Díszkővek

showroom-bucuresti-star-stone-22További információk
Díszkő

Traverstone díszkő

Az egyenes éleknek köszönhetően, a Traverstone dekoratív kőlapok különleges kifinomultságot kölcsönöznek munkálatának, sikeresen összehangolva a kortárs és a modern elemeket, kiváló eredmény elérése érdekében.

Úszómedence szegély

002-borduri-piscina-roma30További információk
Úszómedence szegélykő

Róma 30

A mészkőszerű felület a kellemetlen események elkerülése érdekében csúszásmentes, formája pedig az úszómedence kinézetének meghatározó elemévé válik.

A STAR STONE termékek előnyei

Termékeinkbe épített technológiák

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

A termékeink utánozhatatlan ellenállását biztosítja, mivel a termelés során a legjobb adalékanyagok kerülnek felhasználásra, így hozva létre az igazán tartós termékeket

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

Protect kiküszöböli a hőingadozás következtében létrejövő repedéseket, jelentősen növelve a termék élettartamát.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Egy technológiai folyamat során kerül a burkolat felületére egy védőréteget képezve, ami tovább növeli a burkolat ellenállóságát a természeti behatásokkal szemben. Az eredmény: A STAR STONE termékek tisztasága sokkal könnyebben megőrizhettő, mivel a kosz nem ragad a felületre. A foltok, rágógumi vagy egyéb, már száraz anyagok eltávolitása sokkal könnyebbé válik.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

A természetes textúrák kiemelkedő másolási erejének köszönhetően a STAR STONE termékek a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját képviselik, prémium minőségi anyagokat eredményezve, amelyek a piacon levő anyagok közül a legtöbb és legrészletesebb részleteket képesek reprodukálni.

STAR STONE térkő: időtálló térburkolat

Prémium minőségű térkő kínálat

Csapatunk nem köt kompromisszumot, amikor termékeink előállításáról van szó. Ez vonatkozik mind a gyártási folyamatokra, mind a felhasznált alapanyagokra. A háromdimenziós erősítésnek köszönhetően a STAR STONE térkövek a vetélytársainál jóval magasabb élettartammal rendelkeznek. A használati/fagyás-kiengedési ellenállásuk átlag feletti, így nem alakulnak ki hasadások és repedések a térburkolaton.
A speciális Protect technológia lehetővé teszi, hogy még strapabíróbb legyen a térkő beton felülete. Sokkal könnyebben tisztítható a hagyományos eljárással készült burkolattal szemben, mivel a védőréteg miatt nem ragad meg rajta a kosz. Termékünk gyakorlatilag semmilyen karbantartást nem igényel, és hosszú évekig kiválóan ellátja feladatát. A STAR STONE térkő lapok minőségében olyannyira megbízunk, hogy mindegyikre 2 év garanciát is vállalunk.

Ingyenes felmérés és tanácsadás szakértő csapattól

Csapatunk igyekszik ügyfeleink számára a legjobb opciókat kínálni, hogy mindenki egy remek üzletet kössön. Értékesítési osztályunk igény szerint ingyenes árajánlattal szolgálnak Önnek vásárolni kívánt térkő burkolatára. Munkatársaink rendelkezésére állnak és segítenek mindenkinek a legjobb döntést meghozni. Tudásunk legjavát adva szolgálunk tanácsadással az optimális megoldás érdekében – bővebb információkért keresse kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül.

Térburkolat támogatással

Szeretné felújítani otthonát vagy kertjét? Akkor jó helyen jár: az otthonfelújítási támogatás keretében ügyfeleinknek akár 50 százalékos kedvezményt biztosítunk a STAR STONE térkő burkolatra! Ha Ön úgy dönt, hogy igénybe veszi házának vagy lakásának felújításához az állami támogatást, csapatunk segítséget nyújt a procedúra legelejétől egészen az utolsó munkálatokig. Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, és szívesen végig vezetjük a folyamat részletein.

Térburkolat lenyűgöző dizájnnal

Amennyire strapabíró kivitellel rendelkezik térburkolatunk, legalább annyira szemet gyönyörködtető látványt nyújt. Élethű kialakításuk mindenhol varázslatos hangulatot teremtenek, legyen az kereskedelmi vagy magáncélú felhasználás. Kocka térkő burkolatunk textúrája a megtévesztésig imitálja a természetes kőanyagokat, miután a STAR STONE Real technológia kiemelkedő másolási erőt képes produkálni. Valósághű térkő beton kínálatunk lenyűgöző esztétikával és elegáns jelleggel áll ügyfeleink rendelkezésére az egységes – vagy éppen rendhagyó – küllemért.

Térkő gyártótól villámgyors kiszállítással

Kiterjedt forgalmazási hálózatunknak köszönhetően nem okoz gondot a megrendelések rövid időn belül történő teljesítése. Amennyiben Önnek sikerült projektjéhez megtalálni az ideális térburkolatot, cégünk rögtön elkezdi megszervezni a fuvart, majd útjára indítja megrendelését. Több, mint 300 viszonteladóval rendelkezünk, így termékeink országszerte pár munkanapon belül megérkeznek a kívánt helyre.

Széles burkolati termékskála

Cégünk próbálja kielégíteni vásárlóink minden kívánságát, ezért lehetőségeinkhez mérten minél szélesebb termékpalettát kínálunk. Kiváló minőségű, korszerű technológiákkal előállított gyönyörű kőburkolatok, tégla-, dekoratív kőburkolatok, úszómedence szegélyek, kerítés-, terasz- illetve erkély kellékek változatos repertoárjával állunk rendelkezésre ügyfeleinknek. Burkolatportfóliónkat a mindenkori változó igényekhez igazítjuk, hogy valóban azt kapja minden vásárlónk, amire igazán szüksége van.

A beton térkő előnyei

A beton térkőnek számos előnye van az egyéb burkolóanyagokhoz képest, ideértve a követ, a fát vagy akár a téglát is. Az alábbiakban ismertetjük a legfontosabbakat:

  • Tartósság: rendkívül tartós anyagról van szó, amely ellenáll a súlyos terhelésnek és a napi használatnak, így garantáltan hosszú élettartamot biztosít. Ezen túlmenően, a beton térkő ellenáll a nedvességnek és az időjárás viszontagságainak is.
  • Rugalmasság: széles választékunkban a térkő lapok többféle színben, formában és méretben kaphatók, így könnyen testreszabható, és megfelelően alkalmazhatók a kertek, parkok és más szabadtéri területek kialakításához. Ezen kívül könnyen telepíthetők, így akár még szakember segítsége nélkül is alkalmazhatók.
  • Könnyen tisztítható: a beton térkövek tisztán tartása egyszerűbb, mint például a természetes kő vagy az aszfalt esetében. Könnyen tisztítható akár vízzel és szappannal is, de speciális tisztítószereket is használhat.
Óriási terkö választék a STAR STONE-tól

Térkövek: Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, térkő kínálatunk bel- és kültéren egyaránt felhasználhatók. Fagy- és hőálló kialakításuknak köszönhetően jól tűrik az időjárási viszontagságokat, de a benti falfelületeket is egyaránt díszíthetjük vele.
Magas minőségű térkő beton kínálatunk rendkívül tartós elemekből áll. Ennek köszönhetően a gyalogosforgalom mellett, akár személygépkocsi forgalomra is alkalmasak, helyes lerakási technika mellett.
Sokféle színben gyártjuk termékeinket. Sőt, különleges igény esetén, egyedi megrendeléseket és színeket is vállalunk. Forduljon hozzánk bizalommal!
Kiterjedt hálózatunknak köszönhetően, villámgyors szállítási határidőt tudunk biztosítani. A legtöbb esetben a rendelés leadása után egyből elkezdjük összeállítani, így néhány munkanapon belül már ki is tudjuk szállítani az Ön által megadott címre. Egyedi térkő rendelés esetén ez több időt vesz igénybe.
A kínálatunkban szereplő kocka térkő, beton térkő, térburkolat és különböző térkő fajták esetén nem korlátozzuk a mennyiséget, így akár már 1 nm-től is leadhatja rendelését.

Bármilyen kérdés esetén keressen minket bizalommal!