Travertin kőburkolat - Traverstone

A Vein cut római travertin kőburkolat különleges esztétikai látványt tükröz kültéren és beltéren egyaránt. Kiválóan alkalmas padlózatok, udvarok, kerti járdák, járdák, erkélyek, gyalogos terek vagy a medence körüli részek dekoratív fedőjeként. A travertin burkolat nehéz autós forgalom esetén betonágyra fektethető, gyalogos forgalomnál azonban homokágyon is alkalmazható. Ismerje meg a STAR STONE kiváló minőséget képviselő, antikolt travertin kő burkolatát, a Traverstone-t: kérjen tőlünk ajánlatot!

Textúra

Antikolt travertin

Moduláris

Egyedi méret

Méretek

60x30 cm

Vastagság

3 cm

Súly

≈ 65 Kg/m2

Kiszerelés

16 m2/raklap

Színek

WhiteSmoke
Beige
Silver

Ahhoz, hogy árajánlatot kapjon az Traverstone kőburkolatra, töltse ki az alábbi űrlapot, és a STAR STONE képviselője a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot

Traverstone - Űrlap

(nem kötelező)

Szerelési példa & termékinformációk

Prémium minőségű travertin kőburkolat
Prémium minőségű travertin kőburkolat a Star Stone-tól

Prémium termék

természetes hatású, minőségi kőburkolat

2 év garancia

a STAR STONE termékek 2 éves garanciában részesülnek

Csúszásgátló

kőburkolataink csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek

Autós forgalom

a betonalapra ragasztóval rögzített kőburkolat megbírja a 3,5 tonnás autók közlekedését

Kültér / Beltér

a kőburkolat akár kültéri, akár beltéri környezetben is alkalmazható

Könnyedén tisztítható

a STAR STONE termékek nem igényelnek semmilyen különleges karbantartást

Fagyásálló

a termékek ellenállnak a fagyás és a kiolvadás negatív hatásainak

Egyedi méretű burkolat

kőburkolat, mely csak egy mérettel rendelkezik

Travertin kőburkolat a STAR STONE-on: miért minket válasszon?

Garantált minőség, korszerű travertin kőburkolat technológia

Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a gyártás alkalmával csakis kiváló minőségű termék guruljon le modern wet-cast gyártósorunkról. Travertin kőburkolatunk innovatív eljárásokkal és korszerű technológiákkal készül az tartós jelleg eléréséhet. A STAR STONE travertin kültéri burkolat hatékonyan ellenáll a fagy és a kiolvadás negatív hatásainak. Emellett könnyen tisztítható, és csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. A betonalapra ragasztóval rögzített kőburkolat a 3,5 tonnás autók közlekedését is gond nélkül elbírja.

A felhasznált színes és vízhatlan kompozit anyagoknak köszönhetően a travertin burkolat minőségileg meghaladja a hasonló termékcsaládok kvalitását. Az európai standardok és az ISO minőségellenőrző rendszer előírásainak megfelelő gyártási folyamatok (többek között vibrációs tömörítés) átlag feletti élettartamot biztosítanak a terméknek. Az antikolt travertin kőburkolat nem veszít minőségéből az idő elteltével sem, így minden térben használható.

Travertin kőburkolat gyors kiszállítással

Cégünk minden esetben igyekszik maximális segítséget nyújtani Önnek projektje megvalósításában. Amennyiben elnyerte tetszését travertin kőburkolatunk, mi gondoskodunk megrendelése mihamarabbi kiszállításáról. Nem kell majd heteket várnia kőlapjai megérkezésére: mennyiségtől függetlenül az ország teljes területén pár munkanapon belül kézbesítjük termékünket. Kiterjedt disztribútorhálózatunknak köszönhetően minden megrendelést gyorsan és dinamikusan teljesítünk.

Tudjuk, hogy kőburkolatot az ember nem 1-2 évre, hanem annál jóval hosszabb időre választ. Ezért szeretnénk hozzásegíteni ügyfeleinket abban, hogy a lehető legjobb döntést hozzák meg. Szakképzett munkatársaink mindenki számára rendelkezésre állnak egy ingyenes tanácsadás keretében. Keressen minket személyesen, mi pedig hatékony asszisztenciát nyújtunk álmai otthonának megvalósításában.

Páratlan megjelenésű travertin burkolat

A kifogástalan minőség mellett legalább akkora hangsúlyt fektetünk termékeink esztétikájára is. Travertin kőburkolatunk megjelenését és színét a valódi kövek ihlették, így rendkívül pontosan adja vissza azok legapróbb részleteit. Cégünk Real technológiája a természetes textúrák kiemelkedő másolási erejével bír, így ezen antikolt burkolat a kőanyagok legélethűbb alternatíváját képviseli. A kortárs korszak elemeihez igazított vein cut travertin jellegű kőburkolat különleges kinézetével igazán egyedi látványt nyújt.

A 3 cm vastag moduláris kőlapok 4 féle színben érhetőek el kínálatunkban – fehér, füstös, bézs és szürke árnyalatban (white, smoke, beige, gray). Minden travertin kőburkolat elem 60x30 cm-es paraméterekkel rendelkezik, amelyhez weboldalunkon lépésenkénti szerelési útmutatót is találhat. Ennek alapján a teljesség igénye nélkül Ön elrendezheti a kőburkolatot járólap-, kalász-, vízszintesen vagy függőlegesen fonott-, illetve kétféle tégla stílusban is.

STAR STONE: burkolatban otthon vagyunk

Érdemes végig tekinteni termékpalettánkon, miután igen változatos burkolat kínálattal büszkélkedhetünk. A szavatolt minőség (5 év garancia jár minden STAR STONE termékre) mellett rengeteg stílus és kialakítás áll rendelkezésre ügyfeleink számára. A modern, minimalista dizájn, valamint a klasszikus, patinás kinézet kedvelői is megtalálják számításaikat repertoárunkban. Változatos STAR STONE kő- és téglaburkolat, medence szegély, kerítés-, terasz- valamint erkély kellék felhozatal – rendeljen még ma!

Mi az a travertin kő? 

A travertin egy természetes kőburkolati anyag, amely kalcium-karbonátból áll. Az egyik legismertebb fajta mészkő, és gyakran használják építőanyagként, burkolatok, padlóburkolatok, fürdőszobai burkolatok, kandallók burkolásához, valamint külső falburkolatokhoz. A travertin kő egyedi szerkezete és színe miatt nagyon díszes, és könnyen kombinálható más anyagokkal, hogy a kívánt stílust és textúrát hozza létre.
Így nem csoda, hogy ez lett napjaink egyik legdivatosabb burkolata. Felszíne egyenetlen, rusztikus hatásának és kellemes színárnyalatainak köszönhetően melegséget áraszt. 

Travertin burkolat széles választéka

A STAR STONE travertin burkolatainak előnyei 

 • A STAR STONE természetes hatású római travertin burkolatai elegáns, klasszikus kinézetet biztosítanak otthonának
 • A travertin kőburkolat rendkívül tartós, hosszú élettartamú megoldást garantál
 • Csúszásmentes felületének köszönhetően padlóburkolatként is használható, akár fürdőszobákban, vagy a medence közelében
 • Kevés karbantartást igényel, ugyanis remek minősége miatt rendkívül jól ellenáll a szennyeződéseknek, így könnyen tisztántartható
 • Ellenáll még a szélsőséges időjárási viszonyoknak is, hiszen víz- és kopásálló felületről van szó
 • A travertin kültéri burkolat változatos színvilágú, és gazdag formaválasztékú
 • Kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas
 • Tűz és fagyálló

A travertin kő felhelyezésének lépései

 • A felület előkészítése: alaposan meg kell tisztítani, a portól, zsírtól és minden kosztól.
 • A ragasztó felvitele: a ragasztó anyagot 2-10 mm vastagságban fel kell vinni a hordozófelületre, majd 6-10 mm-es mélyedéseket alakítsunk ki. Ugyanezt meg kell ismételni a burkoló lap alsó részén is.
 • A lapok felhelyezése: tegyük a betonlapokat a kívánt helyre, miközben kézzel finoman lenyomjuk őket. Majd gumikalapáccsal ütögessük meg. A helyhez igazítást legfeljebb 20 perc alatt végezzük el.
 • Fugázás: A lapok felhelyezését követően meg kell várni a ragasztóanyag megszilárdulását, ami kb. 72 óra, majd ezt követően kezdhetünk el fugázni.

A ragasztásról részletesen weboldalunkon található cikkben olvashat.

 

Nem minden kőburkolat egyforma!

A kőburkolatok felszíne megegyezhet, azonban összetételük nagyban különbözik

Első rálátásra talán nem veszi észre, hogy nem minden kőburkolat egyformán gyártott, a STAR STONE különleges. Amikor a szín és a struktúra stabilitásáról van szó a STAR STONE minden gyártott eleme esetében meghaladja a versenytársai által gyártott termékét. A STAR STONE termékek vibrációs tömörítéssel készülnek, így az öntött betonnál háromszor nagyobb ellenállással rendelkeznek. A STAR STONE termékek a mészkő jellegű természetes köveknél jóval minőségibb tulajdonságokkal rendelkeznek úgy azok kopását, mint vízfelszívó képességét illetően. A kőlapok színét és textúráját a természetes kövek ihlették, a termékeink rendkívüli pontossággal adják vissza azok finom részleteit, ezáltal biztosítva az egyedi felület elérését.

A STAR STONE termékek előnyei

Termékeinkbe épített technológiák

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

A termékeink utánozhatatlan ellenállását biztosítja, mivel a termelés során a legjobb adalékanyagok kerülnek felhasználásra, így hozva létre az igazán tartós termékeket

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

Kiküszöböli a hőingadozás következtében létrejövő repedéseket, jelentősen növelve a termék élettartamát

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Egy technológiai folyamat során kerül a burkolat felületére egy védőréteget képezve, ami tovább növeli a burkolat ellenállóságát a természeti behatásokkal szemben. Az eredmény: A STAR STONE termékek tisztasága sokkal könnyebben megőrizhettő, mivel a kosz nem ragad a felületre. A foltok, rágógumi vagy egyéb, már száraz anyagok eltávolitása sokkal könnyebbé válik.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

A természetes textúrák kiemelkedő másolási erejének köszönhetően a STAR STONE termékek a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját képviselik, prémium minőségi anyagokat eredményezve, amelyek a piacon levő anyagok közül a legtöbb és legrészletesebb részleteket képesek reprodukálni.