Arvore - cross cut travertin jellegű moduláris kőburkolat

Az Arvore travertin jellegű moduláris kőburkolat belterekben és kültekerben egyaránt használható, épületek, kültéri és beltéri falak fedésére. Az ideális megoldás a padlózatok, az udvarok, bejárók, kertben vagy parkokban található járdák, teraszok, illetve egyéb gyalogos vagy a medence széli övezetek fedésére.

Gyalogos forgalom esetén, a kőlapok homokágyra helyezhetőek, azonban autós forgalom esetén kötelező azok betonalapra való ragasztóval történő rögzítése.

Ez a típusú kőburkolat környezetének eleganciát, harmóniát és stílust kölcsönöznek. Az Arvore típusú kőburkolat moduláris lapokból tevődik össze amelyek 4 méretben, összesen 12 típusban elérhetőek, így hozzájárulhatnak övezetének különleges és egyéni kialakításához.

Textúra

Antikolt travertin

Moduláris

Francia modull, 4 méretben

Méretek

2 db – 60 x 40 x 3 (HxSZxM cm)
4 db – 40 x 40 x 3 (HxSZxM cm)
2 db – 40 x 20 x 3 (HxSZxM cm)
4 db – 20 x 20 x 3 (HxSZxM cm)

Vastagság

3 cm

Súly

71.5 Kg/m2

Kiszerelés

16 m2/raklap

Színek

WhiteSmoke
Beige
Noche

Ahhoz, hogy árajánlatot kapjon az Arvore kőburkolatra, töltse ki az alábbi űrlapot, és a STAR STONE képviselője a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot

Arvore - Űrlap

(nem kötelező)

Szerelési példa & termékinformációk

pattern-dale-pavaj-arvore
det-dale-pavaj-arvore-04

Prémium termék

természetes hatású, minőségi kőburkolat

2 év garancia

a STAR STONE termékek 2 éves garanciában részesülnek

Csúszásgátló

kőburkolataink csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek

Autós forgalom

a betonalapra ragasztóval rögzített kőburkolat megbírja a 3,5 tonnás autók közlekedését

Kültér / Beltér

a kőburkolat akár kültéri, akár beltéri környezetben is alkalmazható

Moduláris kőburkolati lapok

a kőlapok különböző méretűek

Fagyásálló

a termékek ellenállnak a fagyás és a kiolvadás negatív hatásainak

Könnyedén tisztítható

a STAR STONE termékek nem igényelnek semmilyen különleges karbantartást

Travertin jellegű moduláris kőburkolat – Arvore

A travertin jellegű Arvore kőburkolat kiváló megoldás azonkon a helyeken ahol az esztétika az elsőrendű kritérium. A travertin textúra számos modell által visszaadható, amelyek minden beltéri dizájner vagy tulajdonos fantáziáját kielégítheti. Választhat a parkettkő, a hexagon, gyémánt, mozaik, négyzetes vagy a “veincut” vízszintes, illetve a “crosscut” függöleges, továbbá számos érdekes modell közül.

Rendelkezésre álló színek: Smoke (sárgás fehér, vaj szín), Beige (kréme, kappucsino), Fehér vagy Noche (világos barnás árnyalat)

A travertin jellegű Arvore kőburkolat számos készremunkálási lehetőséget biztosít: antik, gyaluzott jellegű, egyenes vagy csapott élű elemeknek köszönhetően sikeresen kombinálhatóak a kortárs, a modern és a hagyományos felületek és eredmények eléréséhez. Ezek az opciók tökéletesen azok számára akik egy igazán egyéni küllemet kívánnak otthonukba. A travertin jellegű Arvore kőburkolat ugyanakkor minimális karbantartást igényel és a hasonló járdalapokkal való viszonyításban alacsony karbantartási költségekkel járnak.

Rendeltetés

a kőburkolat használhatóságának sokszínűsége lehetővé teszi azok kereskedelmi és otthoni használatát egyaránt, a következők szerint:

  • UDVAR – Miért is elégednél meg egy egyszerű udvarral amikor a a tied lehet a legrendkívülibb? A travertin jellegű kőburkolatok által udvarod elegánsabbá teheted, amely biztosan hozzájárul egy kényelmesebb pihenéshez.
  • ERKÉLY, TERASZ – A STAR STONE által kínált, travertin jellegű kőburkolatok erkélye vagy terasza esetében történő felhasználásával igazán különleges élményben lehet része. Szabja személyre otthonát a rendelkezésére álló számos modell és szín összehangolásával.
  • MEDENCE SZÉLI ÖVEZETEK – Amennyiben kőburkolatainkat válassza biztos lehet benne, hogy a medencéjét körülölelő övezete lenyűgöző élményt nyújt.
  • KERTI JÁRDÁK – a travertin jellegű járdalapokat felhasználva a személyes kertjében olyan járdaövezeteket alakíthat ki amelyek boldog élményt nyújtanak Önnek, családjának és barátainak egyaránt.
  • KERTI JÁRDASZEGÉLYEK ÉS ELVÁLASZTÓK – Gazdagítsa kertjének szépségét a travertin jellegű járólapok és kiegészítők használatával. Számos modell és megoldás közül választhat, amelyek előtérbe helyezik és körülölelik az Ön által választott központi kerti elemeket
  • HOZZÁFÉRÉSI BEJÁRÓK – Legyen úttörő és fogadja eleganciával az otthonát meglátogató személyeket a travertin jellegű kőburkolattal fedett autós bejárójával.
  • LÉPCSŐK, JÁRÓLAPOK – HOMLOKLAPOK – Csökkentse a befektetett munkát a lépcsők fedésére vonatkozó megoldások keresését érintően. Az Arvore kőburkolat használhatóságának köszönhetően, az egységes küllem elérése érdekében használhatja ugyanazokat az elemeket a lépcsőfokok kialakításánál.

Összeszerelési javallatok

A rendeltetéstől függően, a kőlapok elhelyezése 3 munkamódszer szerint teljesíthető:

- BETONALAPÚ RÖGZÍTÉS – a legnépszerűbb és legtartósabb megoldás a kőlapok rögzítésére

- FÉLSZÁRAZ ESZTRICH ALAPÚ RÖGZÍTÉS – A hasznost az alacsony költségekkel kombináló megoldás

- HOMOKÁGY ALAPÚ RÖGZÍTÉS – A leggazdaságosabb és leggyorsabb rögzítési módszer a kőburkolatok esetében.

A STAR STONE termékek használatának előnyei

Falazati elemeinek kiemelése és az elegáns, valamint tartós jelleg eléréséhez, a kültéri kaspókat és cserepeket, valamint szökőkútját egyaránt a STAR STONE által kínált kiegészítők által szépítheti, továbbnövelve otthonának vagy tulajdonának értékét. Csökkentse le a befektetett munkát és a párosítási megoldások keresésére szánt időt a kiegészítő elemek rugalmasságának köszönhetően. Eképp használhatja ugyanazokat az elemeket különböző rendeltetéssel, egyben elérve az egységes küllemet is. Töltsön minőségi időt és élvezze a STAR STONE által kínált járdakövek felhasználásával véghezvitt projektek által kínált élményeket, a különleges készremunkálást, a kivételességet és a minden környezetbe illő igazán összhangban lévő eleganciát. A STAR STONE által kínált Arvore kőburkolatok színes és vízhatlan kompozit kőböl vannak gyártva, amelynek köszönhetően hosszú ideig megtartják küllemüket és minőségi tulajdonságaikat. A fentiekben felsorolt előnyökön kívül, a termékek igen könnyűek is, ami azt jelenti, hogy könnyen kezelhetőek és felragaszthatóak.

Nem minden kőburkolat egyforma!

A kőburkolatok felszíne megegyezhet, azonban összetételük nagyban különbözik

Első rálátásra talán nem veszi észre, hogy nem minden kőburkolat egyformán gyártott, a STAR STONE különleges. Amikor a szín és a struktúra stabilitásáról van szó a STAR STONE minden gyártott eleme esetében meghaladja a versenytársai által gyártott termékét. A STAR STONE termékek vibrációs tömörítéssel készülnek, így az öntött betonnál háromszor nagyobb ellenállással rendelkeznek. A STAR STONE termékek a mészkő jellegű természetes köveknél jóval minőségibb tulajdonságokkal rendelkeznek úgy azok kopását, mint vízfelszívó képességét illetően. A kőlapok színét és textúráját a természetes kövek ihlették, a termékeink rendkívüli pontossággal adják vissza azok finom részleteit, ezáltal biztosítva az egyedi felület elérését.

A STAR STONE termékek előnyei

Termékeinkbe épített technológiák

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

A termékeink utánozhatatlan ellenállását biztosítja, mivel a termelés során a legjobb adalékanyagok kerülnek felhasználásra, így hozva létre az igazán tartós termékeket

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

Kiküszöböli a hőingadozás következtében létrejövő repedéseket, jelentősen növelve a termék élettartamát

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Egy technológiai folyamat során kerül a burkolat felületére egy védőréteget képezve, ami tovább növeli a burkolat ellenállóságát a természeti behatásokkal szemben. Az eredmény: A STAR STONE termékek tisztasága sokkal könnyebben megőrizhettő, mivel a kosz nem ragad a felületre. A foltok, rágógumi vagy egyéb, már száraz anyagok eltávolitása sokkal könnyebbé válik.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

A természetes textúrák kiemelkedő másolási erejének köszönhetően a STAR STONE termékek a természetes kőanyagok legvalódibb alternatíváját képviselik, prémium minőségi anyagokat eredményezve, amelyek a piacon levő anyagok közül a legtöbb és legrészletesebb részleteket képesek reprodukálni.