Díszburkolat ablak köré - Stílusos és kreatív ötletek a díszburkolatok felhasználásához

Otthonunk díszítésében fontos szerepet játszanak a különböző díszburkolatok. Ezekkel az apró részletekkel egyedivé és stílusossá varázsolhatjuk a belső és a külső teret egyaránt. A díszburkolat ablak köré talán első hallásra merésznek tűnhet, pedig már teljesen elfogadott, hogy nemcsak falakat és mennyezeteket emelhetünk ki velük, hanem a helyes megközelítéssel, akár az ablakokat is lenyűgözővé tehetjük. Ebben a cikkben olyan kreatív ötleteket fogunk bemutatni, amelyekkel az ablakok körüli díszítést egy egészen új szintre emelheti.

A különböző falak és fal szakaszok kihangsúlyozása

Az egyik leggyakoribb felhasználási mód a falak kiemelése. Ebben az esetben a falakon különböző textúrákkal, mintákkal és színekkel dolgozhatunk. Felhasználhatunk például tégla, kő, faburkolatokat, vagy akár speciális festési technikákat a falak díszítésére. Arra is lehetőségünk van, hogy nem az egész falat, hanem csak bizonyos részeit díszítjük, ezzel is egyedivé varázsolva otthonunk falait. 

Díszburkolat ablak köré a STAR STONEtól
Díszburkolat ablak

Díszburkolat ablak köré: A padló és lépcső

A díszburkolat másik izgalmas felhasználási módja, ha a padlót vagy a lépcsőt díszítjük vele. Itt lehetőség van különleges mintákat és anyagokat használni. Termékeink többsége alkalmas ezen felhasználási módra is, így a felhasználásuknak szinte csak a kreativitás és a képzelet szabhat határokat.
Ezek a burkolatok nemcsak praktikusak, hanem egyúttal különleges, egyedi hangulatot is teremtenek. 

Díszburkolat ablak köré

Az ablakokra és a körülötte lévő falfelületre gyakran nem fordítunk elegendő figyelmet, mivel sokszor úgy gondoljuk, hogy a kilátás önmagában elég.  Pedig hatalmas lehetőségeket rejthet, ha kellően kreatív megközelítéssel állunk hozzá. A megfelelő ablakkeret kiválasztásán túl fontos szempont lehet még az is, hogyan díszítjük a körülötte lévő falat. Így, az egész szoba hangulatát tudjuk befolyásolni. Az ablakok körüli díszburkolatok segíthetnek kihangsúlyozni az ablakok formáját és segítségükkel egyedi stílust teremthetünk. A vintage, provance-i stílusú otthonok szinte elengedhetetlen díszítő eleme, ha különböző stílusú falburkolattal szegjük körbe az ablakot. Emellett pedig sok esetben találkozhatunk indusztriális jellegű otthonokban is ilyen jellegű megoldásokkal. 

Tükrök környéke

Végül, de nem utolsósorban, ne feledkezzünk meg a tükrökről sem. Sokan nem gondolnák, de nagyon hangulatossá varázsolhatja a helyiséget, ha nem várt helyekre helyezünk díszítő elemeket. A tükör környékén lévő burkolatok kiemelhetik ezeket a központi elemeket, és egyúttal a falon lévő üres teret is díszíthetik. 

A STAR STONE burkolatok előnyei

A STAR STONE kiváló minőségű falburkolatai hosszú távú megoldást kínálnak otthona számára, ami évtizedeken át tartó minőséget biztosít. Az innovatív gyártási technológiák alkalmazásával létrehozott burkolat modern vibrációs tömörítéssel és elsőosztályú alapanyagokkal garantáltan hosszú élettartamot nyújtanak. Mivel termékeink kimagasló kopásállósággal, ellenállással a fagyásnak és vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, ezért ideális választás lehet akár kültérre, vagy olyan helyekre is, ahol extrém időjárási körülményeknek van kitéve.

Díszburkolat ablak köré a STAR STONE

További kérdés esetén forduljon bizalommal kollégáinkhoz!